Az ANTI feministák mit vallanak?
Előzőnek igaza van. Ma már nagy divat lett átesni a ló túloldalára.
A nők ma természetesnek veszik, hogy abortálhatják a kisgyereket, de én nem, hogy saját felelőtlenségük miatt megöljenek egy másik embert.
A túl nagy önállóság valóban oda vezet, hogy nincs igazi mély párkapcsolat.
Agresszióról meg annyit, hogy tudományosan dokumentált tény, hogy a náci haláltáborokban a nők sokkal inkább előszeretettel bántalmazták foglyaikat, mint a férfiak. Ez tény.
"A nők ma természetesnek veszik, hogy abortálhatják a kisgyereket, de én nem, hogy saját felelőtlenségük miatt megöljenek egy másik embert."
Nem volt még abortuszom, s nagyon remélem, hogy nem is lesz, DE! Akit, amit elabortálnak az még nem kisgyerek, hanem egy embrió!
"A túl nagy önállóság valóban oda vezet, hogy nincs igazi mély párkapcsolat." Az hogy valakinek nincs, pl. neked, ha már így kijelentetted, azt nem jelenti, hogy másnak sincs.
"Agresszióról meg annyit, hogy tudományosan dokumentált tény, hogy a náci haláltáborokban a nők sokkal inkább előszeretettel bántalmazták foglyaikat, mint a férfiak. Ez tény." Hol van az a dokumentum? Azt tudom, hogy voltak női fogolytartók is, de hol mérték össze tudományos körülmények között, hogy melyik nem képviselője mennyire volt agresszív?
Utolsó: hát látszik, hogy te mekkora feminista vagy.
Az embrió is gyerek, csak nem született még meg. De attól ugyanúgy él.
Én már láttam abortuszos videót, és lehet látni rajta, hogy a szerencsétlen gyerek hogy próbál menekülni.
De azért ha terhes leszel, és jól hasba üt valaki, annak is azt mondod: " ez csak egy embrió volt"
Az az embrió ember, és ugyanannyi joga kéne legyen, mint a már megszületett embereknek.
A női fogolytartók kegyetlen bánásmódjáról nézz utána túlélők beszámolóiban.
Mondjuk, ha valaki képes volt nő létére koncentrációs táborban fegyőr lenni, az már eleve minősíti őt magát. Kétlem, hogy a szép - árja kék - szemük miatt választották ki őket erre a melóra szúrópróba-szerűen. Szóval ez talán nem viszonyítási alap.
Ami az abortuszt illeti, ha egy gyereket nem akartak, annak jobb meg se születni, mint az, hogy egész életében ide-oda lökdösik, mert útban van és különben is rosszkor lett.A folyamatosan sulykolt vallási és egyéb moralizáló maszlagtól már émelygek - bocs! Az eszmék és az egyházak nem igen segítenek felnevelni az általuk kikövetelt gyerekeket.
A hisztérikus függetlenkedés és önállósdi szerintem is gusztustalan és főleg sértő azokra nézve, akiket lenéznek, mert nem törtetnek vezérigazgatói posztra, hanem beérik - beérnék - egy normális állással és egy hasonlóan átlagos családdal. De az efféle "öntudatos és harcos feministák" az égig akarnak felmászni és nem gondolnak bele, hogy a lenézett "eccerű" HTB-k és csendben csak egyenlő munkáért egyenlő bért vágyó dolgozó nők nélkül nem lenne kit "vezérigazgatniuk"
azzal, nincs is gondom, hogy a nők egyenlőséget követelnek, DE észre kéne venni, hogy már MEGKAPTÁK !!! a mai feministák, már nem az egyenlőségért hanem a nőuralomért harcolnak (amiben az a vicces, hogy inkább most van nőuralom, és ha a nők átveszik a hatalmat igazából, akkor vesztik el az olyan dolgokat, amitől most irányíthatják a férfiakat, csak buták ahhoz, hogy ezt észrevegyék :) ), és hihetetlenül utálom őket, mert összehozott párral a sors. Pl. volt, hogy az egyik feministával komoly kapcsolatot akartam, és erre csak kihasznált, aztán azzal érvelt, hogy azért nem jön velem össze, mert csak kihasználnám. Egy vicc az egész. Hihetetlenül undorító aljas férgek a mai feministák.
Valóban a nagy önállóságtól nem lesz mély a párkapcsolatuk, és mielőtt nekem is beszólna az előttem szóló feminista hozzászóló (ha nem vagy az akkor elnézést :) ), itt nem az általános kapcsolatokról van szó, hanem a feminista nagy önállóságról egy kapcsolatban.
Azonban egy valamiben egyet kell értenem vele, mégpedig abban, hogy miért ne abortálhatna egy nő egy gyereket? (nem értem, hogy jön a témához, de mindegy :) ). Ez annyira álszent dolog, hogy "jajj, ő is ember", meg ilyen baromságok. És akkor mi van? Vannak esetek, amikor tönkre tenné a szülei életét, ha megszületne, és neki is csak szar élete lenne. Meg miért jó a sok putriban élő gyerek, akinek semmije nincs, és ha felnő bűnöző lesz, és terrorizálja a normális embereket. Vagy amikor nézitek a sok szerencsétlen árva nevelőotthonos gyereket, akkor is azt gondoljátok, hogy igen, meg kellett születniük? Könnyű álszentkedni úgy, hogy nem vagytok benne egy bizonyos szituációban...
Sőt, ha megtehetném én engedélyt adnék, hogy súlyosan értelmi fogyatékos gyereket el lehessen altatni. persze csak az olyanokat akik sosem élhetnek normális életet és csak a szüleik gondozzák életet végéig, mivel az ilyen minek él? Ha nekem ilyen gyerekem lenne biztos nem foglalkoznék vele, és mindenkinek (még neki is) az lenne a legjobb ha nem élne...
A 62 százalékos válaszoló vagyok. Nem tudom, honnan jött nektek le a válaszomból az, hogy feminista vagyok. Nem vagyok feminista sem antifeminista.
Az első azért nem lettem, mert hála Istennek egy nagyon jó apával áldott meg a sors, azután volt akkora szerencsém, és annyi eszem, hogy nagyon stram férjet is találtam. Sosem volt hátrányom abból, hogy nő vagyok.
De antifeminista sem lennék. Nem mondom azt, hogy egyenlőség van. Sajnos az én szerencsés helyzetem, ami a férfiakkal való kapcsolatomat jellemzi, kirívó eset. Minden harmadik nőt élete során megerőszakolják vagy megverik. Sokuktól elvárják, hogy ne legyen karrierjük, ha mégis sikeresek akarnak lenni, nagyon meg kell dolgozniuk azért, hogy ugyanolyan elismertek legyenek mint a férfi kollégáik. Szóval az egyenlőség nem egy általánosan elterjedt jelenség, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!