Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a feministák be...

Igaz, hogy a feministák be akarják tiltattni az állvapisilést?

Figyelt kérdés

Vagy netán volt ilyen valaha?

Én szeretek állva pisilni:'(

2011. márc. 3. 17:22
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
A feministák idióták. Nem egyenjogúságot akarnak, hanem a nőkből férfit csinálni...
2011. márc. 3. 17:27
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem hogy bárkit érdekelnének bárki más vizelési szokásai amíg az eltalálja a WCkagylót (nem pisál mellé) illetve lehajtja maga után az ülőkét. Ha mégis az kezeltesse magát mert zavart a lelkivilága.

Mondom ezt én mint feminista.

2011. márc. 3. 17:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Na ezt a WC-ülőke dolgot sem értem, ha elmagyaráznád boldog lennék.
2011. márc. 3. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
90%

Nőnek semmilyen okból nem kell felhajtania a WCülőkét... ergo ha fennhagyod neki MINDENKÉPPEN le kell hajtania. Nem vészes probléma csak idegesítő. :D

Matematikailag:

Ha a kis és nagydolgok aránát 2:1 -nek tekintjük és kb. az emberiség arányában férnek az adott WC-hez és minden pasi állva pisil:

Ha új ember érkezik a TRÓNRA:

Az ülőke fenn van:

Nő: 100% hogy le kell hajtania

Férfi: 33,3% hogy le kell hajtania

Nem tudjuk milyen nemű: 66,6% hogy le kell hajtania.

Az ülőke lenn van:

Nő: 0%-ban kell vele bármit csinálni

Férfi: 66,6% hogy fel kell hajtani (Értem én miért szeretik úgy hagyni)

Nem tudjuk milyen nemű: 33,3% hogy fel kell hajtania. :D

2011. márc. 3. 18:11
 5/7 A kérdező kommentje:
köszii^^
2011. márc. 3. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy igaz... de ha igaz is, hogy érhetik ezt el?

Kamerákat szerelnek a sloziba, aztán megbírságolják, akit rajtakapnak?

2011. márc. 3. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hülyeség... nem egy olyan dolog, amit egyszerűen be lehetne tartatni... Ezentúl minden wc fülkében áll majd egy ellenőr, hogy valóban nem állva pisilsz-e?

Egyébként a nőknek is kitaláltak már egy olyan tölcsérszerűséget, amivel állva tudnak pisilni, ugyanis mint tudjuk számunkra egy nyilvános wc-re ráülni egyenlő egy "azonnali" fertőzéssel egyrészt, másrészt ha a természetben jön rá az emberre a szükség egy hideg őszi napon, nem túl egészséges csupasz fenékkel guggolgatni, amíg el nem végzi az ember a dolgát.

2011. márc. 4. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!