Igaz, hogy a feministák be akarják tiltattni az állvapisilést?
Vagy netán volt ilyen valaha?
Én szeretek állva pisilni:'(
Nem hiszem hogy bárkit érdekelnének bárki más vizelési szokásai amíg az eltalálja a WCkagylót (nem pisál mellé) illetve lehajtja maga után az ülőkét. Ha mégis az kezeltesse magát mert zavart a lelkivilága.
Mondom ezt én mint feminista.
Nőnek semmilyen okból nem kell felhajtania a WCülőkét... ergo ha fennhagyod neki MINDENKÉPPEN le kell hajtania. Nem vészes probléma csak idegesítő. :D
Matematikailag:
Ha a kis és nagydolgok aránát 2:1 -nek tekintjük és kb. az emberiség arányában férnek az adott WC-hez és minden pasi állva pisil:
Ha új ember érkezik a TRÓNRA:
Az ülőke fenn van:
Nő: 100% hogy le kell hajtania
Férfi: 33,3% hogy le kell hajtania
Nem tudjuk milyen nemű: 66,6% hogy le kell hajtania.
Az ülőke lenn van:
Nő: 0%-ban kell vele bármit csinálni
Férfi: 66,6% hogy fel kell hajtani (Értem én miért szeretik úgy hagyni)
Nem tudjuk milyen nemű: 33,3% hogy fel kell hajtania. :D
Lehet, hogy igaz... de ha igaz is, hogy érhetik ezt el?
Kamerákat szerelnek a sloziba, aztán megbírságolják, akit rajtakapnak?
Szerintem ez hülyeség... nem egy olyan dolog, amit egyszerűen be lehetne tartatni... Ezentúl minden wc fülkében áll majd egy ellenőr, hogy valóban nem állva pisilsz-e?
Egyébként a nőknek is kitaláltak már egy olyan tölcsérszerűséget, amivel állva tudnak pisilni, ugyanis mint tudjuk számunkra egy nyilvános wc-re ráülni egyenlő egy "azonnali" fertőzéssel egyrészt, másrészt ha a természetben jön rá az emberre a szükség egy hideg őszi napon, nem túl egészséges csupasz fenékkel guggolgatni, amíg el nem végzi az ember a dolgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!