Ti szerintetek "meleges" ha egy fiú úgy köszön hogy hali?
Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 14:31
2/13 A kérdező kommentje:
Csak mert (lány)osztálytársaim, amikor így köszönök ezt mondják. Engem nem az zavar,hogy ezt mondják nekem,( mivel szerintem sem az),hanem az, hogy mindig mondják.Mintha ők akarnák irányítani az életemet.Szoktem is nekik ezt mondani, de letojják magasról.
2018. febr. 15. 14:40
3/13 A kérdező kommentje:
Egyébként,köszönöm a gyors választ! :)
2018. febr. 15. 14:41
4/13 anonim válasza:
Szerintem sem.
Sokan köszönnek így, főleg a fiatalok, iskolások.
5/13 A kérdező kommentje:
Rendben,Köszi a biztatást! :)
2018. febr. 15. 15:01
6/13 anonim válasza:
Nem. Amúgy elég kis hülyék lehetnek azok a lányok: nincs olyan hogy meleges, vagy heterós köszönés.
7/13 anonim válasza:
Jajj tipikus tinilányok meg amiket bemesélnek maguknak... Ne is foglalkozz velük! Sajnos nekem is voltak ilyen osztálytársaim, akik azt hitték hogy ettől lesznek "érett nagylányok" hogy beszólogatnak minden ökörséget. Csak azt nem veszik észre, hogy saját magukat járatják le, mert értelmes ember azt gondolja róluk hogy nincs eszük.
Még jó hogy én sosem akartam ilyen lenni tiniként. Nyugodtan köszönj így, egyáltalán nem meleges.
8/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, én is szoktam így köszönni.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
Hát én fiúnak nem szoktam így köszönni, de amúgy lányokat "megcélozva" szerintem teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!