Mit tegyek? Amikor eljövök az irodából egy munkatársam sosem köszön. Bővebben lent.
Nem régóta vagyok itt. Eleinte köszönt. Ezt én nagyon bunkóságnak tartom, de szerintetek mit tegyek? Tegyek úgy, mintha észre sem venném, mintha nem érdekelne (szerintem direkt csinálja) Vagy pedig kérdezzem meg tőle, hogy nem tanítottak meg, hogy illik elköszönni, amikor valaki elmegy és Te most már sorozatban nem köszönsz.
Ti mit tennétek a helyemben? Én 39 éves vagyok (nő) Ő 48 körül (nő). A válaszokat köszi előre is!
Ezen nem "csak nő tud fennakadni", ne általánosítsunk már megint! Hanem minden ember, akit csak egy kicsit is udvariasságra neveltek. Az apámat is idegesíti az ilyen viselkedés, pedig ő tudtommal férfi...
Nekem is vannak ilyen kollégáim. Az ilyennek vagy juszt is köszönök, szép hangosan. Akkor kényszeredetten, de reagál.
Elég bunkó dolog, ha szinte hasraesik a másikban, de nem köszön, holott napi szinten találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!