Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez, kik hívogatnak?

Mi lehet ez, kik hívogatnak?

Figyelt kérdés
olyan ember vagyok aki napjában ha kétszer ránéz a telefonra sokat mondok. előző hó harmincadikán keresett egy szám Ceglédről, arra rákeresve egy ottani gyógyászati segédeszközös üzlet telefonszámát kaptam. nem foglalkoztam vele ráhagytam, erre most látom ma délután szintén keresett egy vezetékes szám Debrecenből amiről szintén gőzöm sincs mi lehet, mondom csak megpróbálom visszahívni hát nem is lehet, hanem bontódik magától a vonal. még a közelükben sem élek mert szabolcsi vagyok mi lehet ez? reklámcég telefonon privát mobilszámokat hívogat?
2018. febr. 8. 18:08
 1/3 A kérdező kommentje:
a debreceni számra már nem kaptam találatot, de ma csináltattam új személyit ahol mobilszámot is meg kellett adni, remélem nem azzal lehet összefüggésben hogy valami probléma lenne
2018. febr. 8. 18:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Marketingesek.
2018. febr. 8. 19:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze. Én min. hetente kapok egy ilyen hívást. Régi a számom, sok helyen elérhető (volt).
2018. febr. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!