Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mást is hívogatnak 1-es...

Mást is hívogatnak 1-es körzetszámú telefonszámokról?

Figyelt kérdés

Három napja, kétóránként csörög a telefonom. Véletlenszerűen hívogatnak 1-es körzetszámú telefonszámról, és ha felveszem, akkor 1 másodperc után megszakad a kapcsolat (gondolom valami automata hívogat). Egy alkalommal visszahívtam a számot, és valami telemarketinges géphang üdvözölt, gyorsan le is raktam a telefont.

A számok:

1-814-9373

1-999-4437

1-815-6588

1-815-5687

1-501-5447

1-577-9694

Elképzelhető, hogy ezek emelt díjas számok, és azért hívogatnak, hogy visszahívja őket az ember? (amolyan csalásszagúnak tűnik a dolog számámra)

Bocs, de jobb kategóriát nem találtam a kérdésnek.

2014. dec. 3. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
2014. dec. 3. 11:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igazán kirohadhatna az agya a fejéből annak, aki ilyen módon akarja a szarjait rásózni az emberekre.

2014. dec. 3. 11:32
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Elképzelhető, hogy ezek emelt díjas számok, és azért hívogatnak, hogy visszahívja őket az ember?"

Nem. Nincs olyan 06-1-es szám, ami emeltdíjas lenne.

Ezek ilyen telemarketinges izék lehetnek. Valahol egyszer valamiért megadtad a telefonszámodat, küldtél egy SMS-t, akármi, és onnantól kezdve hívogatnak...

2014. dec. 3. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

1-es körzetszám az Budapest, és nem emelt díjas.

Ennyit illene már tudni... vagy te sose hívtál mobilról vonalas számot?

2014. dec. 3. 13:13
 5/5 A kérdező kommentje:
De, hívtam. Viszont nem vagyok jártas a vonatkozó törvényekben vagy rendeletekben azzal kapcsolatban, hogy a 90-es és 91-es körzetszámokon kívüli számokhoz lehet-e igényelni "emeltdíjasságot".
2014. dec. 3. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!