Mást is hívogatnak 1-es körzetszámú telefonszámokról?
Három napja, kétóránként csörög a telefonom. Véletlenszerűen hívogatnak 1-es körzetszámú telefonszámról, és ha felveszem, akkor 1 másodperc után megszakad a kapcsolat (gondolom valami automata hívogat). Egy alkalommal visszahívtam a számot, és valami telemarketinges géphang üdvözölt, gyorsan le is raktam a telefont.
A számok:
1-814-9373
1-999-4437
1-815-6588
1-815-5687
1-501-5447
1-577-9694
Elképzelhető, hogy ezek emelt díjas számok, és azért hívogatnak, hogy visszahívja őket az ember? (amolyan csalásszagúnak tűnik a dolog számámra)
Bocs, de jobb kategóriát nem találtam a kérdésnek.
Köszi!
Igazán kirohadhatna az agya a fejéből annak, aki ilyen módon akarja a szarjait rásózni az emberekre.
"Elképzelhető, hogy ezek emelt díjas számok, és azért hívogatnak, hogy visszahívja őket az ember?"
Nem. Nincs olyan 06-1-es szám, ami emeltdíjas lenne.
Ezek ilyen telemarketinges izék lehetnek. Valahol egyszer valamiért megadtad a telefonszámodat, küldtél egy SMS-t, akármi, és onnantól kezdve hívogatnak...
1-es körzetszám az Budapest, és nem emelt díjas.
Ennyit illene már tudni... vagy te sose hívtál mobilról vonalas számot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!