Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki zaklat ezekről a telefonszá...

Ki zaklat ezekről a telefonszámokról?

Figyelt kérdés

Mostanában többször hívnak ezekről a számokról:

0613004058

0613004074

2013. júl. 4. 11:43
 1/4 anonim válasza:
Ez drága a BANK, Anyum is ezekről vagy pedig egy 0612-es kezdődésű telefonszámról hívják, mert Mamám megadta a banknak az ő telefonszámát is -.- Mi nem szoktuk felvenni, hisz nem ránk tartozik. Anyum nagyon kibukott, minden nap 30x hívnak szó szerint! Vagy többször.. Ma pl. már reggel 8kor megkezdték. Arra ébredtem. Fuhh tiszta ideg vagyok mamámra! -.-"
2013. júl. 4. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
és mit akarnak tőle??
2013. júl. 4. 12:58
 3/4 anonim válasza:

Engem is hívogatnak,de van közte

+3613004064 is.

valaki tudja kik és miért hívogatnak?

2013. szept. 30. 16:45
 4/4 anonim válasza:
Én visszahívtam a számot. Azt mondja, hogy valami marketing company, és mivel nem tudtam fogadni a hívást, később ismét keresnek. Ha zavar a hívogatás, NYOMATÉKOSAN kérd, hogy töröljenek a rendszerből. Mivel felvétel készül a beszélgetésről, valószínűleg nem fognak többet keresni! :D
2013. nov. 6. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!