Lányok ti voltatok már olyan helyzetben hogy a suliban vagy bárhol észrevettétek hogy a fiúk a melleteket bámulják?
Fiú vagyok :) Egyszer az egyik osztálytársam padja elé álltam és elkezdtem olvasni, hogy mi van a füzetében. Az ő szemszögéből kicsit úgy tünt mintha a mellét bámultam volna zavartalanul kb 10-15 mpig.
Ő egy rendkívűl karakán feminista. Klasszikusan nem az aki egyenlőséget, akar hanem nő uralmat és mindig talál valamit amiről rinyáljon.
Itt is hozta a formáját. Felordított, hogy ez szexuális zaklatás és tipikus, hogy férfiként ezt lazán megcsinálhatom stb...
Megvártam amíg befejezi (ami sokáig tarott), majd elmosolyogtam és vissza mondtam, amit a füzetéből olvastam.
Háátt.... igen.... kicsit kényelmetlenűl érezte magát :D
(amúgy nem volt "furcsa", hogy bele olvasta a füzetébe, mert jóban voltuk és szimplán érdekelt, hogy mit tanul órára vagy valami ilyesmi volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!