Ti is észrevettétek, hogy mennyi agresszió van a magyarokban mostanság? Ijesztő.
Olvastam egy cikket, ahol arról írtak, hogy egy 13 és egy 18 éves csaj meztelen képet küldött magáról a pasijának. A képek kiszivárogtak, a suliban kiközösítették őket, ők meg öngyilkosok lettek. A kommentek megdöbbentettek: 80% szerint megérdemelték a halált. Könyörgöm, az egyik egy gyerek volt még, a másiknak lehetett volna több esze, de halált ő sem érdemel!
Egy youtube videóban egy szenilis öreg néni arról beszélt, hogy Jézus magyar volt és hamarosan eljön a világvége. A kommentek tele olyanokkal, hogy ezeket kellett volna Dunába lőni.
A futballhuligánokról szóló cikk alatt szintén agyonlövést követelnek.
Ha valaki pl nem szedi fel a kutyapiszkot, gyakran az a bosszú, hogy mérget szórnak szét, nem törődve azzal, hogy ki vagy mi esik áldozatul ennek, akár kisgyerekek is.
Én nem védem azokat, akik focimeccsen vandálkodnak, nem szedik fel a sz.rt, vagy k.rválkodnak. De komolyan okot adnak az ölésre? Normálisak ezek?
Szerintem nem agresszív hanem, inkább túl halvérű , puhány, túl türelmes nép.
Interneten bárki mer bármit írni.
Nézz meg egy tök átlagos amerikai közösségi oldalt, például a 4chan...
Hogy ott mekkora autista nyomorék nolifer trollok vannak, az hihetetlen. Hozzájuk képest ez semmi.
Ez csak rosszindulat, meg az a jelenség, hogy a legtöbb embernél a beszéd és a gondolkodás nem állnak kapcsolatban.
Sokan képesek "verbálisan" megölni bárkit egy eldobott zsebkendőért, vagy hasonló szintű gaztettért - sőt nem is kell feltétlenül, valamilyen társadalmilag nem elfogadott dolgot cselekedni, elég, ha az illetőnek szimplán "nem tetszik" - valójában azonban az ujjukat sem mozdítanák.
Ez szokás. Régen az emberek eldicsekedhettek, a harci tetteikkel - mára csak az maradt, hogy ki tud, vagy ki mer nagyobbat mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!