Levegőben van az agresszió vagy én vagyok hülye?
Kb. 8 éve járok el éjszakánként (átlag 2-3 hetente) szórakozni de ezt 3 éve tapasztalom csak, előtte sose volt még olyan se hogy komolyabban beszóltak volna. Jó hangulatú esték, koncertek, új ismertségek stb.
Most meg: amint kilépek a haverok házából jön a baj. Többször megvertek már úgy hogy hagytam magam és meg se mozdultam. Verekedésbe, rendőrörsre is keveredtem. Többször szó szerint kidobtak szórakozóhelyekről, csak a részegségem miatt (sose kötekszek). És még sorolhatnám. Kifejezetten rossz hangulat van a városban egy-egy éjszaka, a társaságok nem szólnak normálisan egymáshoz, inkább levegőnek nézik a másikat vagy összeverekednek. Mintha mindenki mindenkit utálna.
Nem csak a fiatalok és nem csak az idősek, bár szerintem a 19-20 éves suhancok a legnagyobb f...k.
Nektek is vannak ilyen élményeitek? Várost is írhattok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!