Miért veszem magamra az idegen emberek beszólogatásait? Illetve miért szólnak be?
Volt már olyan, hogy muszáj voltam agresszívan fellépni, mert nem volt más választásom, de akkor sem éreztem jobban magam. Minek ez az agresszió? 2012ben élünk, nevetséges, mint ha ősemberek lennénk, még lehet azok sem voltak ilyenek.
Na mindegy, tényleg jól szeretném kezelni ezeket a dolgokat, mert ez nekem rossz, nem nekik.
Nem értem, milyen beszólogatásokra gondolsz?
Miért szólnak be?
Az első válaszoló kérdésre kérdéssel válaszol, pedig Te választ vársz.
Majd jön valami pszichoanalitikus, vagy FBI profilozó és megmondja miért viselkednek így.
Annyit elárulok, a hiba NEM benned van. Ezek a személyek megragadtak egy szinten és nem képesek fejlődni. Önzőek, nagyképűek, kiskirálynak érzik magukat, emellett buták (nem ritka a 60-hoz közeli IQ), igénytelenek (nem feltétlen a külsőre, inkább a lelki világukra értem), és az ösztönök vezérlik őket.
Általában van egy falkavezér, aki nem biztos, hogy a legerősebb, általában csak a szája nagy.
Azért szólnak be, mert szükségük van egy másik ember (verbális) legyőzésére, hogy önbizalmat tudjanak szerezni.
(Egy normálisan működő ember saját magát győzi le, úgy erősíti önbizalmát)
Ha nem tudod legyőzni (visszaszólni, stb.) a vezérbikát, próbáld meg elkerülni őket.
(Megoldás lehet még valami legálisan tartható önvédelmi eszköz -kis űrtartalmú paprikaspray)
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!