Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért veszem magamra az...

Miért veszem magamra az idegen emberek beszólogatásait? Illetve miért szólnak be?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy kezelni ezeket a helyzeteket. És elég gyakran van ilyen, és már eléggé zavar. Ha én normálisan viselkedek, más miért nem tud? Nem csak a cigányok, akiktől éjszakánként nem lehet utazni a tömegközlekedésen, mert cirkuszolnak, a magyarok is. Egyszerűen elegem van már ebből, és mindig én jövök ki rosszul. Mármint én nem csapok vissza szavakkal, nem is tudok. Eleinte meg is álltam, ha leszólítottak, de már hozzáedződtem úgymond, hogy nem szabad megállni. De akkor is zavarnak ezek a dolgok. Meg az igazságtalanság is, ami meg. Párszor jártam már úgy, hogy azért szívtam meg, büntettek meg, mert nem voltam erőszakos. Annyira elkeserítő, és frusztrál. Mit csináljak, hogy kezeljem ezt?

2012. jún. 24. 09:26
 1/3 A kérdező kommentje:

Volt már olyan, hogy muszáj voltam agresszívan fellépni, mert nem volt más választásom, de akkor sem éreztem jobban magam. Minek ez az agresszió? 2012ben élünk, nevetséges, mint ha ősemberek lennénk, még lehet azok sem voltak ilyenek.

Na mindegy, tényleg jól szeretném kezelni ezeket a dolgokat, mert ez nekem rossz, nem nekik.

2012. jún. 24. 09:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem értem, milyen beszólogatásokra gondolsz?

Miért szólnak be?

2012. jún. 24. 10:18
 3/3 anonim válasza:

Az első válaszoló kérdésre kérdéssel válaszol, pedig Te választ vársz.

Majd jön valami pszichoanalitikus, vagy FBI profilozó és megmondja miért viselkednek így.

Annyit elárulok, a hiba NEM benned van. Ezek a személyek megragadtak egy szinten és nem képesek fejlődni. Önzőek, nagyképűek, kiskirálynak érzik magukat, emellett buták (nem ritka a 60-hoz közeli IQ), igénytelenek (nem feltétlen a külsőre, inkább a lelki világukra értem), és az ösztönök vezérlik őket.

Általában van egy falkavezér, aki nem biztos, hogy a legerősebb, általában csak a szája nagy.

Azért szólnak be, mert szükségük van egy másik ember (verbális) legyőzésére, hogy önbizalmat tudjanak szerezni.

(Egy normálisan működő ember saját magát győzi le, úgy erősíti önbizalmát)

Ha nem tudod legyőzni (visszaszólni, stb.) a vezérbikát, próbáld meg elkerülni őket.

(Megoldás lehet még valami legálisan tartható önvédelmi eszköz -kis űrtartalmú paprikaspray)

Remélem tudtam segíteni.

2012. jún. 24. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!