Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy van a tanároknak szívük...

Hogy van a tanároknak szívük oly sokféleképpen buktatni?

Figyelt kérdés
11.es vagyok matekból első félévben megbuktam, most kihoztam amit tudtam magamból aztán azt mondja egyszercsak hogy 1,75től ad kettest only , na most első félévben voltam tele 1essel, most volt 3db 3asom 1db 2esem 2db 1esem(ebből 1 olyan volt hogy az osztályból 3embernek lett 2es többi egyes) és így állok 1,71 valamennyire, ááá nemigaz francba most akkor hiába hajtottam magamon ígyis úgyis megbuktam volna plussz még most nyáron is készülhetek a pótvizsgára majd:(
2010. máj. 31. 22:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
ezt bírom hogy itt sokan dumálnak hogy sz4rtam rá, honnan veszitek ezt? már a félévtől tanultam matekra rendszeresen de nem vagyok matek stréber mivel humán orientált ember vagyok és az irodalom,történelem,angol tárgyakból vagyok kimagasló pff...
2010. máj. 31. 22:30
 12/28 anonim ***** válasza:
32%

Persze vannak humán orientáltságú emberek.

De ők sem buknak meg mind matekból!

Humán orientáltsággal és szorgalommal egy hármast mindenképp el lehet érni!

Nem kell mindent arra fogni, hogy én humán orientáltságú vagyok és nem értek a reál tárgyakhoz.

OK, ha ez így van, akkor senki sem vár tőled el matekból se négyest, se ötöst, de azért megbukni se kéne.

2010. máj. 31. 22:34
 13/28 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy már félévtől tanultál rá... miért nem év elejétől? Az, hogy humán beállítottságú vagy, csak kifogás. Ami nehezebben megy, arra több időt kell rászánnod, ez ilyen egyszerű. Azt hiszem, hogy nekem nem kellett megtanulnom a kémiát, a törit, a bioszt meg a magyart, csak a matekot meg a fizikát?
2010. máj. 31. 22:35
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem szartál volna rá,akkor most nem panaszkodnál..Akkor a félév előtt nem csupa egyest kapsz..Egész évben tanulni kellett volna,nem csak félév tán kapálózni...

Én sem értem a matekot,hogy őszinte legyek ki nem álltam a tanárral együtt.De soha nem adtam okot rá,hogy meghúzzon..

Azért annyit mindig próbáltam tudni,hogy egyest ne kapjak...

2010. máj. 31. 22:37
 15/28 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 11. osztály 2. féléve kicsit késő elkezdeni megtanulni egy ilyen tárgyat. Ilyenkor félő, hogy az alapokkal sem vagy tisztában, úgyhogy, ha megteheted menj el egy jó tanárhoz aki az általad nem értett alapoktól elkezdve elmagyaráz mindent. Így jövőre biztos jobban fog sikerülni.
2010. máj. 31. 22:50
 16/28 anonim ***** válasza:
0%
Szemetek a tanárok. Ez van. Velem negyedikbe közölte a tanár aki elsőtől tanított hogy ő milyen módon osztályoz. Addig azt hittem- jogosan- úgy mint mindenki más, de akkor közölte hogy ő nem a jegyek alapján zár le, hát mondom kösz én meg addig az átlagom miatt nyugodtan voltam. Utálom őket. Azt hiszik felnőttek tehát nekik mindig igazuk van emiatt...
2010. máj. 31. 22:53
 17/28 anonim ***** válasza:
a nagyon szenvedés az nem 1,71.. ha nagyon szenvedtél volna, akkor most az 5ösér küzdenél mind én..
2010. máj. 31. 22:55
 18/28 anonim ***** válasza:

Én is humán beállítottságú vagyok. Humán-média "szak"os voltam. Nálunk a reál tantárgyaknál is 2.00 alatt vártak vissza a nyáron még egy körre.

Az mentség, hogy 3 ember kettest tudott írni, a többieké egyes lett? A hőzöngés helyett kérdezd meg magadtól, hogy miért nem vagy aközött a 3 között? Mindnyájan voltunk iskolásak, sok válaszadó most is diák. Értjük mi, hogy könnyebb a köcsög tanárra hárítani a lustaságod következményeit, otthon mi is sokszor beadtuk, próbáltuk beadni ezeket, de mindenki tudja, hogy igazából mi a bibi.

Készülj fel szépen a pótvizsgára, és jövőre egyenletes teljesítményt nyújts. Akkor nem kell kiírni hasonló kérdést, mert nem tud "beléd kötni" a tanerő.

2010. máj. 31. 23:10
 19/28 anonim ***** válasza:

"Szemetek a tanárok"

Majd ha elmész dolgozni akkor tudod meg mi a szemétség! Amikor a főnököd annak ad béremelést előléptetést aki nálad gyengébben teljesít. Ami az iskolában történt az semmi.

2010. máj. 31. 23:14
 20/28 anonim ***** válasza:

Hát bocs de nekem valahogy az iskolai igazságtalanság és izgulás sokkal nagyobb stressz mint hogy kevesebb pénzt kapok. Akkor összébb húzom magam, ennyi. De ami az iskolában folyik attól beteg vagyok szinte, már ha rá gondolok görcsbe rándul a gyomrom, minden éjszaka rémálmaim voltak az iskolával... Én hülye csak negyedikbe volt eszem otthagyni.

Amúgy meg tudjátok lehet nehéz elképzelni de van olyan aki képtelen megtanulni a matekot vagy más tantárgyat. Akárhogy szenved, magol. Én egész életemben kitűnő voltam de a matek az sosem ment. Nem kéne mindenkire ráfogni hogy lusta. Különben is amikre tanítanak gimiben arra sosem lesz szükségem, mert nem megyek matek szakra. Annyit tudok hogy számoljak, ne csapjanak be, ami kell az életben, ezen kívül van számítógépem, számológépem aztán felőlem ágyő... Nem tudom mikor fog attól függni az életem hogy ki tudom-e számolni a 3szög oldalát tételekkel, vagy hogy meg tudok-e oldani egy két oldal hosszú egyenletet.

2010. máj. 31. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!