Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy van a tanároknak szívük...

Hogy van a tanároknak szívük oly sokféleképpen buktatni?

Figyelt kérdés
11.es vagyok matekból első félévben megbuktam, most kihoztam amit tudtam magamból aztán azt mondja egyszercsak hogy 1,75től ad kettest only , na most első félévben voltam tele 1essel, most volt 3db 3asom 1db 2esem 2db 1esem(ebből 1 olyan volt hogy az osztályból 3embernek lett 2es többi egyes) és így állok 1,71 valamennyire, ááá nemigaz francba most akkor hiába hajtottam magamon ígyis úgyis megbuktam volna plussz még most nyáron is készülhetek a pótvizsgára majd:(
2010. máj. 31. 22:10
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
nincs is szíve úgy : D
2010. máj. 31. 22:12
 2/28 anonim ***** válasza:
Ez nem szív kérdése, legalábbis nem szabad(na) annak lennie. Ha tudod elégséges szintre, átenged, ha nem tudod, megbuktat. A jó tanár legalábbis.
2010. máj. 31. 22:15
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
minden matek tanár k*csög:S Örülök,ha idén nem húz meg...:S
2010. máj. 31. 22:15
 4/28 A kérdező kommentje:
azért csak lehetne annak is a kérdése mert látja a félévben megbukott diák megcsinálja a leckéket meg próbálja egyengetni a jegyeit... csak figyelembe kéne vennie
2010. máj. 31. 22:17
 5/28 anonim ***** válasza:
74%

Érdekes, én elég nehéz sulikban tanultam, de soha nem találkoztam olyannal, hogy a tanár csak azért buktatott meg, mert megtehette. Ha valamiből rosszul álltam, akkor többet tanultam rá. És nem a legvégén kezdtem el kapálózni, mert sz@rra nem lehet várat építeni, csak erős alapra.

Szóval ne a tanárt szidd, hanem tanulj!

2010. máj. 31. 22:18
 6/28 anonim ***** válasza:
Hiába a közmondás, nem a szándék a fontos, hanem az eredmény...
2010. máj. 31. 22:19
 7/28 anonim ***** válasza:
76%

Az év végén adott osztályzatnál nem csak azt nézik,hogy fél év után ,hogy haladtál,hanem hogy egész évben mennyire készültél az órákra..Ilyenkor csak abban az esetben adnak jobb osztályzatot,ha mondjuk félévkor 2.60 volt az eredmény,de kettessel zárt le.Majd év végén ha a tanár úgy látja,hogy az átlagod csak kicsivel lett jobb mint félévkor,de igyekeztél,részt vettél az órán,figyeltél,jelentkeztél stb..akkor év végén már szívesebben megadják a hármast osztályzatot..

Te egész évben sz@rtál rá,talán az utolsó hetekben/hónapban próbáltál valamit tenni a tantárgyért..

Mivel a tanár nem látott erőfeszítést a részedről így jogosan húzott meg..Legalább rájöttél,hogy csakis magadért tanulsz,és felesleges volt nem tanulni egész évben.

Még valamit.Az,hogy kinek milyen jegye volt,az nem tartozik rád,az téged nem fog előnyösebb helyzetbe hozni,és evvel nem érvelhetsz..

Utólag könnyebb okosnak lenni.Ha tanultál volna,most nem panaszkodnál,hogy megbuktál,ezt csakis magadnak köszönheted..

2010. máj. 31. 22:22
 8/28 anonim ***** válasza:
Aki nem tudja az anyagot, az bukjon is meg. Nekem volt középiskolában egy fizikatanárom, aki még 1,9-re is megbuktatott. Meg is tanulta mindenki a fizikát!
2010. máj. 31. 22:24
 9/28 anonim ***** válasza:
71%

Ez a dolguk. A rendőrnek is van szíve kiszabni a bírságot, a bíró is leültet, ha olyat csináltál és a pénztáros is elkéri tőled is ugyanazt a pénzt, mint bárki mástól akkor is, ha épp le vagy égve.

Tudod, közhely, de az iskola valóban az életre nevel. Szokj hozzá ehhez, később ugyanígy nem fognak engedményeket tenni pusztán a két szép szemedért.

Különben elvileg csak 2.00-tól adhatná meg a kettest, szóval már az 1.75 is komoly segítség volt, de sajnos még azt sem sikerült elérned.

2010. máj. 31. 22:25
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nagyon utáltam a matek tanárnőm. Azt hitte, ha ő tudja a tananyagot, akkor mi is. Jó sok bütyköst osztogatott a fejünkre. Csak fújta, fújta a magáét, de saz osztályból csak 4-en értették, amit mondott, a többi bukásra állt. Nem is volt 2-nél jobb eredményem, ha megszakadtam sem. Érdekes a közpiskolában meg 4-es voltam matekből. Na akkor ki volt a hülye?
2010. máj. 31. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!