Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi gondoltok a név miatti...

Mi gondoltok a név miatti szekálásról, piszkálódásról? Középiskola,9. osztály

Figyelt kérdés

Illetve mi a véleményetek a következő nevekről: Napsugár, Virág, Gyopár? Ez elmúlt években ezeknél a neveknél láttam szekálódást.

Nemet és életkort is írjatok légyszi! Köszi:)

2017. nov. 10. 18:26
 1/9 A kérdező kommentje:
És a Szilárd, Mózes nevekről is írjatok véleményt légyszi. Üdv: a kérdező
2017. nov. 10. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez 9.?

Nagyon gyerekes ha valakit a neve miatt szekálnak ez általános iskola 3.osztályba jellemző, ezek a nevekel szerintem szépek nem lehet mit kezdeni vele senki se maga választja a nevét.

15F

2017. nov. 10. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az osztálytársak részéről valóban primitívség ilyen miatt piszkálódni, de a névadó szülők részéről volt a legnagyobb felelőtlenség olyan nevet adni a gyereknek, ami miatt majd esetleg piszkálódásnak lesz kitéve.
2017. nov. 10. 20:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Van Napsugár nevű osztálytársam,de sose piszkálnánk ilyen miatt. :D
2017. nov. 10. 21:08
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"És a Szilárd, Mózes nevekről is írjatok véleményt légyszi. Üdv: a kérdező"

Szilárdként kiváló névnek tartom a nevemet. De 9. osztályban inkább már lassanként nyelvvizsgán, továbbtanuláson, hogy melyik fiú/lány a legaranyosabb, meg ilyen dolgokon kellene hogy gondolkozzál...

2017. nov. 10. 22:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szekálni, piszkálódni bármi miatt csúnya dolog. N/35.
2017. nov. 11. 08:47
 7/9 anonim ***** válasza:
9. osztályban ez szégyen arra vonatkozóan, aki piszkálja a társait a nevével. Amúgy szerintem mind3 női név teljesen vállalható, jó név. A férfi nevek, amiket írtál, azok is tökéletesen jók, nem valami durva, kirívó, vagy vicces hangzású nevek. Mondjuk a Gyopár nem olyan szép név. Amúgy nekem volt alsó tagozatban egy Mózes nevű osztálytársam, sosem csúfolták a neve miatt. Azon csak kicsit mosolyogtunk, mikor a tanítónéninek volt egy-egy ilyen kijelentése, hogy "megyünk a moziba", és akkor hirtelen mindenki ránézett a Mózesra, mert őt meg néha hosszú óval szólították Mózinak, és akkor kicsit vicceskedtük ezzel a dologgal, hogy "megyünk a Móziba", de ez nem szivatásból volt, ő is nevetett, mosolygott rajta, szóval ez csak ilyen aranyosan jött ki. :) Szóval amúgy totál vállalható nevek, a Gyopár egyébként lehet valakinek annyira ismeretlen szó, hogy, emiatt rászálljon a másikra, de 9. osztályos korban egy embertől ez már primitívség. Nálunk 5. osztályban volt az utolsó ilyen csúfolódós dolog, egyébként csak egy gyerek gerjesztette, a többiek meg csatlakoztak hozzá, szóval nem tudom, hogy 6.-ra ő is megunta volna-e, mert 6.-ban már nem volt az osztálytársunk, 5.-től matektagozatra jártam, ott meg amúgy egyébként okosabb gyerekek voltak. Aki 6.-ban elment, őneki azt mondták, hogy a jegyei miatt még maradhatott volna, csak a hozzáállása nem volt jó. Sokszor nem járt be suliba, és - helyette vagy csak utólag, de talán helyette - elbiciklizett igazolásért. Ja és akit szivatott, hát Erzsébet, és kicsit húsos, a többiek hívták Husinak, valaki egyszer mondta neki még kicsit gúnyolódóan, hogy "ne sírjál", amúgy nem sírt, csak kicsit ilyen játékosan gúnyolódva mondta neki; és akkor aki elment 5. osztály után, -na,szal ez még 5.-ben volt- mondta, hogy "ő nem sír, hanem zsír", és akkor kitalálta nem tudom, hogy ua. ember-e, hogy "Erzsír". Na és ezt nem tudom, hogy ő kinőtt-e a 6.-ra, a többiek pedig akik maradtak -és anno becsatlakoztak hozzá ilyenkor- na ők pedig 6.-ra már kinőtték ezt. Szóval nemtom, szerintem ez még nagyon ilyen általános iskolás, és inkább még alsótagozatos szintnek gondolnám, szerintem már egyébként 5.-ben sem annyira jellemző, de egy 5.-es gyerektől még el lehet nézni. Nade egy 9.-es, hát az már nagyon hát ilyen visszamaradottságra utal szerintem, már bocsesz. :S
2017. nov. 11. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:

nekem a virág név tetszik, a többi nem.

de aki csúfol mást a neve miatt, az iq szegény...

2017. dec. 22. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem oviba azér szekáltak mert a vezeték nevem Boda és ez nem tetszett nekik
2018. dec. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!