Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tippek 9. osztályra? 15/f...

Tippek 9. osztályra? 15/f (többi lent)

Figyelt kérdés

Idén fogom kezdeni a 9.osztály és mondanátok nekem tippekket viselkedésre és bármire vonatkozóan?

(eléggé vékony vagyok de még nem annyira ,hogy rosszul leszel ha rám nézel szerintem,de probálok jobban/egészségesebben kinézni... 173 cm vagyok kb.és 56 kg csak hogy értsétek..)

Szóval mire figyeljek oda?

2017. ápr. 23. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Legfontosabb ne játszd meg magad :

Az első napon mindenki megpróbál komoly lenni mert nem tudja milyen idióta az egész osztály persze jó értelemben :)

Én csak tapasztalatbol mondom nem kell az állarc elvégre ugyanazok az érdeklődésikörök ha osztálytársak vagytok...

De idővel kialakul az de ahogy az első nap viselkedsz az nagyon mmeghatározó lessz a későbbiekben..

Jelenlegi 9es

2017. ápr. 23. 16:25
 2/8 anonim válasza:
Nekem sok olyan osztálytársam volt, aki az első hónapokban normális/csendes volt, aztán nagy lett a pofája. Jászhatod a "keményebb" gyereket is a kezdetektől,akkor nem fognak veled kötekedni. Vagy legyél nagyon barátságos mindenkivel, és akkor a nagypofájuak nem fognak majd kötekedni
2017. ápr. 23. 16:27
 3/8 anonim válasza:
Mondjuk bocs, 173 cm vagy és 56 kg. Akkot inkább ne játszd a keményet
2017. ápr. 23. 16:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Add önmagad. A 4 év alatt egyszer úgyis kibukna, ha megjátszanád magad és akkor csak nevetséges leszel. Legyél nyitott, barátkozz. Aztán úgyis alakulnak a dolgok. Nem kell parázni, a többiek is ugyanolyan helyzetben lesznek, mint te.
2017. ápr. 23. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Mint már írták, add önmagad, ne húzd ki magad programok alól, és ha van gólyatábor, feltétlen menj el!

Nem fogsz mindenki barátja lenni, de ha nem húzódsz be a csigaházadba biztos sikerülni fog megtalálni azokat az embereket, akikkel elleszel.

(És szabad kérdezni, hol leszel kilencedikes?)

2017. ápr. 23. 17:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom tőlem távol állt mindig is a keménykedés, de engem sosem bántottak...

és sajnálom de inkább nem mondom hogy hova megyek mert hátha ismerjük egymást... :/

De viszont aki igy mindnkivel probál haverkodni azt ilyen kis hülyének nézik nem?

2017. ápr. 23. 17:42
 7/8 anonim válasza:
Miért? Legyél mindenkivel jófej, akkor mindenki bírni fog. De majd Szeptemberben visszajövök ehhez a kérdéshez. Addig még élvezd ki ezt a kis kevéske időt az általánosban.
2017. ápr. 23. 18:59
 8/8 anonim válasza:

Mint ahogy ez előttem szólók is mondták.

Az a legjobb megoldás ha ugyanúgy viselkedsz ahogy szoktál, és nem jatszod meg magad, nem kell hogy az egyész osztallyal jóba legyél eleg ha van 2-3 ember akik jó haverok/barátok.

Én is ezen stesszeltem tavaly ilyenkor hogy vajon lesznek-e majd barátaim meg hogy mindenki utálni fog-e. De nem kell félni, biutos jó lesz. Szerintem​ a középiskolai/gimis évek a legszebbek és a legosszabbak is egyben. Mindenki kamaszodik, úgyhogy sok összetűzésben lesz részed valószínűleg, de ha megtalálod azt a 2-3 embert akivel jóban vagy (nem kell feltétlenül osztálytársnak lenniük) akkor szuper lesz.

És ha nem sima gimibe mész tovább, hanem gimiben emelt óraszámú osztályba, vagy szakgimibe, akkor nagy valószínűséggel hasonló érdeklődésű emberek fognak körülvenni. Ergo könnyebben beilleszkedsz majd .

Ui.: Most végeztem a nyelvi előkészítő osztállyal. Sok sikert :)

2017. jún. 20. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!