Hogyan várjam ki ezt a kemény 9hónapot? 12. osztályos vagyok. (többi lent)
Figyelt kérdés
Elegem van már a kollégiumi szabályokból, és néhány társamból, aki idegesit, piszkál. A gimnáziumban a sok órát nem bírom elviselni, a sok tanulni valót, osztály társaimmal egész jól vagyok. Egyébként Maya programozó szeretnék lenni. Annál nem érdeklik, hogy van-e vagy, hogy nincs-e érettségid? (Szeged, 18/F)2017. szept. 5. 20:45
1/12 anonim válasza:
Most lehet, hoy a Maya programozáshoz nem kell érettségi, de később választhatsz olyan képzést, szakmát, ahol még jól jönne és 9 hónap alatt nem lenne meg.
Érdemes még most tanulnod, amíg nincs férjed, gyereked, mert akkor meg időd nem igazán lesz munka/család mellett.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! De nem olvastad el??? Ott írtam a koromoat... :P még jöhetnek válaszok!
2017. szept. 5. 21:47
3/12 anonim válasza:
Ne hátrálj meg. Még szükséged lesz az érettségire.
4/12 anonim válasza:
Elnézést, tévedésből férjet írtam, de nem ez volt a lényeg.
Hanem az, hogy most 18 évesen több lehetőséged megszerezni az érettségit, mint majd később, amikor esetleg több kötöttséged lesz.
5/12 A kérdező kommentje:
Semmi baj! :) Köszi a válaszokat, jöhetnek még.
Amúgy várom ezt a kilenc hónapot hogy vége legyen :)
2017. szept. 5. 22:11
6/12 anonim válasza:
Elolvastam a korodat és annak megfelelően írtam.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor a nememet is :D de mindegy :)
2017. szept. 5. 22:15
9/12 anonim válasza:
Estin is be lehet fejezni a gimnáziumot, vagy lehetnél magántanuló, és csak vizsgákra járnál be, négy alkalom + az érettségi.
10/12 anonim válasza:
Kiegészítés: Ezzel az igazgatóhoz kell fordulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!