Nehéz a 9-dik osztály?
Sziasztok! Most megyek 9-dik osztályba és kissé izgulok mit nem mondjak... Mi a véleményetek a középiskoláról?Nehéz?Ha nehéz,akkor mi a nehéz benne?Ez igaz,hogy a tanárok mondják Ált.Iskolában,hogy 2 vagy 1 jegyet rontani fogunk? Előre is megköszönöm a segítségeteket! :-)
Üdv: David
Mivel teljesen ugyanaz a kérdés és rá a válaszokat, nézd meg ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..
Szia:) Ne izgulj, egyedül azért tűnik félelmetesnek mert ez is ismeretlen, nem tudod mi vár rád.
Én nagyon szerettem a kilencediket, új emberek, úgy hely, új impulzusok, és több szabadság,itt sokkal inkább felnőttnek kezelik az embert.
És itt változol a legtöbbet, általában a középiskolában fejlődsz olyan emberré aki felnőtt korodban is leszel:)
Szóval nehéznek nem nehéz csak nagyon új és izgalmas, biztosan tetszeni fog.
Hogy nehéz-e az iskola függő,ahova én járok (most leszek utolsó éve) az elég szigorú hely, ráadásul orvosnak tanulok így alapból nem könnyű.
Úgy mondanám hogy az általános iskolai tudás a középiskolához viszonyítva olyan, mintha az összeadást hasonlítanánk a szögfüggvényekhez, sokkal másabb, nehezebb is, de bele lehet szokni.
Érdekes, nekünk is azt mondták hogy 1-2 jegyet rontani fogunk, de én csak javítottam ahogy sokan mások is, minden csak hozzáállás kérdése. Ha tanulsz akkor nem fogsz rontani, kelleni fog a kitartás és szorgalom de annyira nem veszedelmes az:D
Izgalmas évek állnak előtted, sok sikert, biztos jó lesz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!