Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nehéz a 9-dik osztály?

Nehéz a 9-dik osztály?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most megyek 9-dik osztályba és kissé izgulok mit nem mondjak... Mi a véleményetek a középiskoláról?Nehéz?Ha nehéz,akkor mi a nehéz benne?Ez igaz,hogy a tanárok mondják Ált.Iskolában,hogy 2 vagy 1 jegyet rontani fogunk? Előre is megköszönöm a segítségeteket! :-)

Üdv: David

2017. aug. 29. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Mivel teljesen ugyanaz a kérdés és rá a válaszokat, nézd meg ezt:

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb..

2017. aug. 29. 11:39
 2/6 anonim válasza:
Sok mindentől függ,nyílván egy budapesti Fazekasba más a követelmény,mint egy szakiskolában.Van,ahol keményen követelnek,ezért hajtani kell,és olyan is,ahol az egészbe sz*rnak bele az egészbe.
2017. aug. 29. 11:43
 3/6 anonim válasza:
*-egészbe,bocsi
2017. aug. 29. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia:) Ne izgulj, egyedül azért tűnik félelmetesnek mert ez is ismeretlen, nem tudod mi vár rád.

Én nagyon szerettem a kilencediket, új emberek, úgy hely, új impulzusok, és több szabadság,itt sokkal inkább felnőttnek kezelik az embert.

És itt változol a legtöbbet, általában a középiskolában fejlődsz olyan emberré aki felnőtt korodban is leszel:)

Szóval nehéznek nem nehéz csak nagyon új és izgalmas, biztosan tetszeni fog.

Hogy nehéz-e az iskola függő,ahova én járok (most leszek utolsó éve) az elég szigorú hely, ráadásul orvosnak tanulok így alapból nem könnyű.

Úgy mondanám hogy az általános iskolai tudás a középiskolához viszonyítva olyan, mintha az összeadást hasonlítanánk a szögfüggvényekhez, sokkal másabb, nehezebb is, de bele lehet szokni.

Érdekes, nekünk is azt mondták hogy 1-2 jegyet rontani fogunk, de én csak javítottam ahogy sokan mások is, minden csak hozzáállás kérdése. Ha tanulsz akkor nem fogsz rontani, kelleni fog a kitartás és szorgalom de annyira nem veszedelmes az:D

Izgalmas évek állnak előtted, sok sikert, biztos jó lesz!:)

2017. aug. 29. 11:45
 5/6 A kérdező kommentje:
De rendes vagy! Ritka az ilyen ember kedves ember mint te!!!! Voltam gólyatáborban és elég furák voltak..némelyik ember keménynek mutatta magát,némelyikkel nem lehetet beszélni egy jót!!!! Amúgy nem könnyű suliba megyek,viszont jók a tanárok! Én is orvos szeretnék lenni Fogorvosnak szeretnék tanulni. :) köszönöm a buzdító válaszodat. Ha van kedved akkor beszélhetünk priviben. :)
2017. aug. 29. 11:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy nálad butábbaknak is sikerült már!
2017. aug. 29. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!