Budapestnek miért rossz vidéken a híre?
általában az érvek: büdös, sok a cigány, bunkók az emberek
Ezt nem értem, a főváros nem csak a nyóckerből áll. A város egy jelentős része nem a füstben lakik, hanem jobb környéken (szinte egész Buda). A romák sem olyan agresszívak, mint vidéken. Tagadhatatlan, hogy ellopnak pár mobilt, néha összevernek embereket, de a nagy gyilkosságok vidéket történnek. A legutóbbi nagy balhé a Maugli-féle eset volt, de ő nem a városban született.
Az emberek sem bunkók szerintem, bár ez fakultatív. Mindenesetre Miskolcon többször kötött belém fehér, mint itt cigány, pedig 2 hónapot töltök ott évente. Nem értem, én vagyok ennyire sötét, és nem veszem észre, hogy egy nagy putriban lakom, vagy a vidékiek mennek a város legrosszabb részeire ?
09:52
Megkapják a nettó 180 ezret.
Mondtam hogy egy cégnél vagyunk, ezért tudom.Ez tény. Nem kell további tájékozódás.
Mi szó szerint ugyan azért csak 120-130 ezret kapunk. rákérdeztem a főnökömnél, hogy azért mert nem pesten vagyunk . Azt mondta hogy igen. Kértem, hogy had menjek fel akkor én is pestre. Megtagadták. Azt mondták, hogy benne van a belső szabályzatban, hogy nem lehet ugyanarra a munkakörre átmenni az egyik városból a másikba. Én ezt a szabályzatot azóta sem láttam, de nem tudok mit csinálni.
17:10 - jó, legyen úgy, de egy cég X alkalmazottját figyelembe véve általánosítasz egész budapestre?
Ez itt a defektes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!