Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem játszanak a rádiók...

Miért nem játszanak a rádiók Kárpátiát és egyéb Nemzeti rock-ot?

Figyelt kérdés

Miért nem játszanak ilyen zenéket? Nem tudom felfogni hogy Magyarországon egy Magyar rádióban, nem képesek, vagy nem lehet lejátszani egy Igaz Magyar értelmes számot, ami a Magyaroknak szól....

Miért?

2010. máj. 29. 19:09
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

"Mert a rádióhallgatók többsége nem magyarkodni akar rádióhallgatás közben, hanem zenét hallgatni. Fogjanak össze valóban jó zenészek, írjanak valóban jó magyar zenét, azt játszani fogják a rádiók. "

Ez mi? Milyen Magyarkodni miről beszélsz? az magyarkodás hogy meghallgatunk egy Kárpátiát? és az mi hogy Cigány zenét játszanak cigánykodás? miközben hallgatom az umbala umbát vagy mit menjek törjek be és raboljak mert cigány zenét hallgatok az az cigánykodok? Ne legyél már ennyire szánalmas...

És az mi, hogy nincs jó zenéjük meg dörmögnek, akkor Lola meg minden Istenverte "zenészek?ről" mit lehet mondani azok mit csinálnak?

Arról nem is beszélve, hogy azt írjátok nem akarnak ilyen zenét hallgatni a Magyarok, és ki akar Barbee-t meg SP-t hallgatni ? a 17éves emo-sok, meg a melegek ...

Azt hittem valami értelmes választ kapok, és nem olyanok válaszára vagyok kíváncsi akik utálják a rockot vagy épp a Magyarokat...

2010. máj. 29. 19:58
 12/36 anonim ***** válasza:
50%

Akkor mondj jobbat helyette azokra, akik

- nagyon látványosan magyarok, de különben külföldön kívánnak élni, csak még nem nyílt lehetőségük kimenni

- nagyon magyarok, de feleslegesnek tartják, hogy édes anyanyelvünk megtanulják és műveljék, hemzseg minden mondatuk a durva helyesírási hibáktól

- nagyon magyarok, de ott csalnak az adóval, ahol tudnak

- nagyon magyarok, de a magyar törvényeket csak akkor tartják be, ha azok nekik kedvezőek

- nagyon magyarok, de a magyar történelemről minimális fogalmuk van csak

- nagyon magyarok, de rengeteg kifejezést nem is ismernek magyarul, csak az angol megfelelőjét használják

- stb.

Külön rettenetesnek találom, hogy rengetegen ezek közül az emberek közül amikor valóban tenni kéne, nem csak vonulgatni és skandálni, nemhogy nem tesznek semmit, de fel sem ismerik, mit tehetnének.

Ezek az emberek szerintem magyarkodnak. Sajnálom, ha neked nem tetszik a kifejezés, őszintétlennek tartom ezt a viselkedést és bármelyikre találni rengeteg példát akár csak itt a gyakorin.

2010. máj. 29. 20:01
 13/36 A kérdező kommentje:

20:01-es

Ha ezt nekem szántad, bocsánat a kiakadásért, de ne mond már nekem, hogy a kérdésemre bármely válasz is kielégítő, vagy éppen értelmes lett volna, és amiket írtak szerintem , vagy legalább is számomra, azért igen csak felháborító

2010. máj. 29. 20:05
 14/36 anonim ***** válasza:
69%
Ezt már én is fel akartam tenni kérdésnek.Ezt Bocsi úgy magyarázta már a NEOSLÁGEREN,hogy olyan zenét játszanak a kereskedelmi rádiók,ami hallgatható a legtöbb hallgatónak.Nekem speciel Boy George,Madonna,Kiss hallgathatatlanabb,mint a Kárpátia.A langyosak,és a sátánisták zenéje,favorizálása jobban zavar,mint egy magyar nemzeti zene Magyarországi lejátszása.
2010. máj. 29. 20:08
 15/36 anonim ***** válasza:
10%

Én írtam azt a hozzászólást is, amire válaszoltál. És benne volt a lényeg: a Kárpátia nem jó zene. Most direkt rákerestem, mert régen hallottam tőlük bármit, és sajnos még mindig nem lett jobb. Mivel nem hallgatok könnyűzenét, sajnos Lola és SP zenéjéről fogalmam sincs, de amit hallottam róluk, az épp elég ahhoz, hogy még rájuk se keressek.

Viszont mégis az ő zenéjük eladhatóbb valami miatt. Lehet, hogy a jobb marketing az oka, de a kereskedelmi rádióknak ez mindegy, mert profitorientáltak. Ami nem baj.

Igazából egyik se jó, a jó az lenne, ha megtanulnák az emberek, mi az igányes zene. De ebe az irányba nem akarok elmenni, már belefáradtam. Mindenki azt hallgat, ami neki tetszik. A rádiók azt játsszák, ami nagyobb profitot hoz. És bizony ezt jelenleg - szégyen, nem szégyen - Lola teszi. DE! Ez nincs kőbe vésve. Ha úgy alakul, hogy a lakosság nagyobb része kíváncsi a Kárpátiára, akkor őket fogják játszani.

2010. máj. 29. 20:14
 16/36 anonim ***** válasza:
11%

Mert senkit sem érdekel, csak egy elenyésző kisebbséget.

A kárpátia zenéje is szar.

Vásárolj frekvencia jogot vagy csinálj egy netes rádiót és akkor azt játszol amit akarsz.

Miért gondolod azt, hogy aki nem hallgat kárpátiát az nem igaz Magyar?

Aki mondjuk siketen született az már nem is lehet Magyar, mert ha akarja sem tudja a zenéjüket hallgatni?

Egy szám mitől igaz Magyar és mitől nem igaz a másik? Erre tényleg kíváncsi lennék. Esetleg van e már valami kialakult fogalomrendszered az igaz és a nem igaz megállapítására, ha Magyarságról van szó?

Ja és mitől lenne Magyar zene a kárpátia? Ugyan ezt a stílust már régen megcsinálták külföldön. Csak azokat másolja. Mitől Magyarabbak mint, bármelyik Magyar ebben az országban?

2010. máj. 29. 20:17
 17/36 anonim ***** válasza:
86%

20:01

Ha nem tünt volna fel a magyaroknak azért kell trükközniük,adótcsalniuk,mert különben nem tudnak megélni.Ugyanis mindenkit támogat az állam,csak a dolgozó,egészséges,magyar,20-50év közötti,heteró kiscsaládosokat nem.Ezek tartják el a segílyest,nyugdíjast,hivatalnokot....

Aki műveletlen az nem szeretheti a hazáját?

2010. máj. 29. 20:21
 18/36 anonim ***** válasza:
39%
Volt itt egy jó kérdés!Mivel a Kárpátia mindenki szerint sz.r,ezért nem játsszák,de mi van a Hungaricával?Az volt toplistás,ezek szerint az jó zene,mégsem játsszák.Ez az igazi kirekesztés!!!
2010. máj. 29. 20:26
 19/36 anonim válasza:
20%

Kielégítő választ akarsz?

Megmondom: Azért, mert ez a turbomagyarokon kívül senkit nem érdekel. A turbomagyarok pedig a hallgatóknak csak nagy kevés, mondjuk 1%-át teszik ki. Ilyen vagy te is. Nem hiszed el? Menj ki az utcára, és nézz körül. Szembe fog jönni veled 99 normális ember, és 1 turbomagyar. Nyugodtan kipróbálhatod, lehet meg fogsz lepődni, de így van. A rádiók nem nektek fognak zenét sugározni, hanem a többieknek, mert ők többen vannak. Remélem kielégültél a választól.

2010. máj. 29. 20:30
 20/36 anonim ***** válasza:
37%

"20:01

Ha nem tünt volna fel a magyaroknak azért kell trükközniük,adótcsalniuk,mert különben nem tudnak megélni.Ugyanis mindenkit támogat az állam,csak a dolgozó,egészséges,magyar,20-50év közötti,heteró kiscsaládosokat nem."

Ezek közé tartozom, mégis megélek adócsalás nélkül. Na persze nincs plazmatévém hitelre, mint a sok magyar átlagpolgárnak, se kocsim.

Nem ismerek olyan embert, aki azért csinálná, mert különben nem él meg. Olyat viszont igen, aki azért csinálja, mert így magasabb színvonalon élhet. Ezzel sehogy nem tudok egyetérteni, mert szerintem nem kell olyan nagyon sok logika ahhoz, hogy az ember felfogja, hogy hosszú távon ezzel árt a hazájának. Azt pedig nem akarjuk, ugye?

"Aki műveletlen az nem szeretheti a hazáját?"

Aki szereti a hazáját, az nem műveletlen. Legalábbis alapvető kérdésekben fontosnak érzi, hogy tájékozódjon és tisztán lásson. Hogy meglássa, hol és miben tud segíteni a hazájának.

Én ezt az elvet vallom, és szerintem sokkal többre vinnénk, ha mindenki így gondolkozna. De természetesen a tévedés jogát fenntartom, lehet, hogy nagygyűlésekkel és zászlólengetéssel többre megyünk.

2010. máj. 29. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!