Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek is udvariatlanság...

Szerintetek is udvariatlanság furán nézni másra ha nem ad rá okot?

Figyelt kérdés

Múltkor idegen városban útbaigazítást kértem és már furan nézett az illető lány akkor (ekkor még nem zavart mert gondolhatta, hogy valamit rá akarok sózni). Elmondtam, hogy melyik utcát keresem és még mindig úgy nézett rám mint valami fura alakra, fura hanglejtéssel elmondta, hogy merre van.

Én pedig mondtam neki, hogy köszi és rákérdeztem, hogy jól van-e mert vágja itt a pofákat mint akinek valami baja van.

Erre nem válaszolt, én pedig legyintettem majd ott hagytam.

2017. okt. 15. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Téged neveznélek egy bunkónak a leírtak alapján.
2017. okt. 15. 11:48
 2/6 anonim válasza:

Bunkó nem volt bár elég nagy görbe tükröt mutatott a csajnak ez tény.

Kérdező nem kell ilyenen fennakadni. Fura esetek mindig is lesznek. Én jól tudok kummunikálni az emberekkel, jól kijövök velük de én is találkozok néha olyan viselkedésel amit nem értek.

2017. okt. 15. 12:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Amikor valaki egy segítőkész emberre rámondja, hogy "minek vágasz pofákat", az számomra igenis bunkó. Könnyen lehet, hogy a csaj csak meg volt lepődve.
2017. okt. 15. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Ha nekem mondtad volna, hogy " minek vágsz pofákat", én a te pofádat vertem volna be, miután így hálálod meg az útbaigazítást.
2017. okt. 15. 15:00
 5/6 A kérdező kommentje:

Rosszul írtam, sorry. Élőben azért nem ilyen nyersen fogalmaztam de a lényege ez volt.

#4-es: oké elhiszem, de menj leckét írni. Holnap suli!

2017. okt. 15. 15:17
 6/6 anonim válasza:

Nem neten kell keménynek lenni hanem élőben...

2017. nov. 12. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!