Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:16
11/18 anonim válasza:
jajaja az vagyok de azért, magatoknak is hazudtok ha azt mondjátok, hogy néhány nőt ez nem húz fel:) mert van ilyen, főleg azok, akiknek myvipen 2ezer ismeröse van és abból 1900 nem tudja hogy ki 50a család másik 50 akit lezsopott a discoba:/ puuf:)
12/18 anonim válasza:
:D:D:D sztem többet ne írj, csak magadat járatod le..tudod mindenki magából indul ki /discoban szopás ahogy te írtad/ és sajnállak de nincs annyi ismerősöm;) egy egészségesen gondolkozó ember meg biztos nem rossznak veszi azt h az emberek szeretnének az ismerősei lenni és nem azért mert egy ribi:)Tudod ha vkinek szép arca van attól még nem ribanc:) tehát ne általánosíts légyszíves -.-
13/18 anonim válasza:
jólvan, csak volt már rá példa, és nem egyszer láttammesztelen félmesztelen képe vipen feltöltve, és ismertem is. mindegy, ha azt hiszed hogy minden nő szent akkor örülök neki
14/18 anonim válasza:
már megbocsáss de olvass már vissza, ha tudsz :D te kezdtek azzal h akó' szopol? Tehát szted minden nő ribanc, szóval ne engem cáfolj már meg legyél szíves, és egy szóval nem írtam h nincsenek olyanok, de mielőtt prübálnál beszólni olvassál is
15/18 anonim válasza:
csak azért kiváncsi lennék hány éves vagy
16/18 anonim válasza:
Engem is sokan jelölnek, de igazából nem érdekel hogy mennyi van XD
Csak nem akarok bunkó lenni XD
18/18 anonim válasza:
Sztem te ne kíváncsiskodj, mert semmi közöd hozzá:) de te kb nem lehetsz több 18nál :D ilyen gondolkodással:D na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!