Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az h vannak emberek...

Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
jajaja az vagyok de azért, magatoknak is hazudtok ha azt mondjátok, hogy néhány nőt ez nem húz fel:) mert van ilyen, főleg azok, akiknek myvipen 2ezer ismeröse van és abból 1900 nem tudja hogy ki 50a család másik 50 akit lezsopott a discoba:/ puuf:)
2010. máj. 27. 15:33
 12/18 anonim ***** válasza:
:D:D:D sztem többet ne írj, csak magadat járatod le..tudod mindenki magából indul ki /discoban szopás ahogy te írtad/ és sajnállak de nincs annyi ismerősöm;) egy egészségesen gondolkozó ember meg biztos nem rossznak veszi azt h az emberek szeretnének az ismerősei lenni és nem azért mert egy ribi:)Tudod ha vkinek szép arca van attól még nem ribanc:) tehát ne általánosíts légyszíves -.-
2010. máj. 27. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
55%
jólvan, csak volt már rá példa, és nem egyszer láttammesztelen félmesztelen képe vipen feltöltve, és ismertem is. mindegy, ha azt hiszed hogy minden nő szent akkor örülök neki
2010. máj. 27. 15:42
 14/18 anonim ***** válasza:
már megbocsáss de olvass már vissza, ha tudsz :D te kezdtek azzal h akó' szopol? Tehát szted minden nő ribanc, szóval ne engem cáfolj már meg legyél szíves, és egy szóval nem írtam h nincsenek olyanok, de mielőtt prübálnál beszólni olvassál is
2010. máj. 27. 15:44
 15/18 anonim ***** válasza:
csak azért kiváncsi lennék hány éves vagy
2010. máj. 27. 15:44
 16/18 anonim válasza:

Engem is sokan jelölnek, de igazából nem érdekel hogy mennyi van XD

Csak nem akarok bunkó lenni XD

2010. máj. 27. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:
55%
az a raj
2010. máj. 27. 15:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Sztem te ne kíváncsiskodj, mert semmi közöd hozzá:) de te kb nem lehetsz több 18nál :D ilyen gondolkodással:D na pá
2010. máj. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!