Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van az h vannak emberek...

Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?

Figyelt kérdés
ti melyik kategóriába tartoztok? és mitől lesznek bizonyos emberek ilyen populárisak?
2010. máj. 4. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Se iwiem, se fuckabukom, istentelen mókákból maradok ki:(
2010. máj. 4. 21:27
 2/6 A kérdező kommentje:
mááásss???
2010. máj. 4. 21:36
 3/6 A kérdező kommentje:
és miért van az;hogy vannak emberek akikhez tömegesen közelednek mások -másokhoz meg soha nem kiváncsi a kutya sem akármit csinálhat is...
2010. máj. 4. 22:06
 4/6 anonim válasza:
49%
Get a life.
2010. máj. 4. 22:28
 5/6 anonim válasza:
100%

Csak myvipen vagyok fent.Nemjelölök be olyat akit személyesn nem ismerek,és ha ismeretlen ember bejelöl és nem ir valamit hogy miért akkor nem jelölöm vissza.Nem kellenek az ismeretlen ismerősök.

17/L

2010. máj. 5. 01:14
 6/6 anonim válasza:
100%
Iwiwen vok regisztrálva,sok lány bejelölt akikről semmit sem tudtam.Voltam annyira udvarias,hogy nem utasítottam egyből vissza(hátha csak az én memómmal van baj:)megkérdeztem hogy ugyan honnét ismer? Válasz többnyire annyi,hogy itt látott,ott látott ...Na erre már elutasítottam nyugodtan.Hogy miért van ez? Talán csak így akarnak sokan ismerkedni,ill van pár olyan arc is,akinek még az a menő hogy : bibiii,nekem 1200 ismerősöm van,neked meg csak 900.....DDD
2010. máj. 6. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!