Miért van az h vannak emberek akiket mki bejelöl facebookon és iwiwen ha látásból ismeri is másokat meg nem?
Engem sokan jelölnek be myvipen, volt h múltkor töröltem vagy 400 embert, mert akivel még nem is beszéltem felesleges, vagy ha még nem is dobott üzit, csak régebben nem akartam bunkó lenni.
De sztem köze van a képemhez h nem vagyok egy rusnyaság.
Ha csak látásból is ismer valaki valakit, abból is le tudja venni, hogy mennyire nyitott az új kapcsolatokra. Ha valaki zárkózott, azt nem szívesen jelölik be az emberek (vagy észre sem veszik ugye..). tehát ha erről az oldaláról nézzük, akkor ennyi a dolog lényege.
Bár persze vannak olyanok is, akik ismerősöket gyűjtenek. :D Volt nekem is olyan osztálytárnőm, aki már csak azért is bejelölt embereket, mert látta Őket metrón és megtalálta őket FB-n, vagy wiw-en. :DDD
20F
15:26
Látszik h egy primitív pancser vagy ;)
Milyen 'nektek'?
Sztem gondolkozz mielőtt leírsz vmit, főleg h azt se tudod ki vagyok és h nézek ki.
Tudod én nem teszek ki mesztelen/félmesztelen képeket magamról, csak szép arcom van és alakom/és nem beképzeltségből mondom/ tehát nem hinném h én 'olyan' vagyok, de gratu az észjárásodhoz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!