Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha valakit csak látásból...

Ha valakit csak látásból ismerek és ő is engem, de likeolja a képeim facebookon, akkor az azt jelenti, hogy szimpatikus vagyok neki?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 21:23
 1/10 anonim válasza:
valószínű.
2011. jún. 24. 21:26
 2/10 anonim válasza:
hány éves vagy?-.-
2011. jún. 24. 21:28
 3/10 anonim válasza:
54%

mark86

nem!gyűlöl,azért lájkol/meg akar dugni.

4/10 anonim válasza:
Szerintem is...de nyugodtan küldhetsz neki üzit, hogy ki derítsd..veszteni valós nincs...
 5/10 anonim válasza:
Vagy csak egyszerűen tetszik neki a képed.
2011. jún. 24. 21:29
 6/10 anonim válasza:
Vagy csak tetszik neki a kép. Én is lájkoltam több képet, de nem azért mert akarok bármit is az illetőtől.
2011. jún. 24. 21:29
 7/10 anonim válasza:
álljatok már le ezzel a lájkolja a képemet, visszaigazolt stb szöveggel. unalmas. ha akar valamit jelentkezik
2011. jún. 24. 21:33
 8/10 anonim válasza:

SZERINTEM: (de lehet, hogy levédetem az ötlelet)

Beszélj rá minden ismerősödet, hogy beszéljk rá az ismerőseiket, éa azok azoknak az ismerőseit, majd azoknak az ismerősöknek az ismrőseinek az ismerőseit,..szóval töröljétek magatokat egyszerre a facebook-on. Belegondoltál, mitől milliárdos, aki kitalálta? Mert te és az a másik rajta van, és milliónyi apró kapcsolatból összeáll egy egész városkép...vagy iparág.....vagy ....és ez az üzleti érték, ami miatt Milliárdokat "ér". Nyomjatok egy del-t, alapítsatk egy hasonlót, és éljetek boldogan, míg meg nem halltok, a milliárdosok nalmas életét, (míg valakik nem nyomnak ismét egy del-t).

2011. jún. 24. 21:43
 9/10 anonim válasza:
Utolsó hozzászólóval teljesen egyetértek. Én néhány hónapja már nyomtam egy del-t.:D
2011. jún. 24. 21:53
 10/10 anonim válasza:
Nem feltétlen. (Mint ahogy a többiek is írták) lehet,hogy csak a képeid tetszenek neki :) de lehet,hogy Te is bejössz neki ;) írj rá és beszélgessetek :D
2011. júl. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!