Miért ilyen különlegesek, furcsák a zsidók?
Nem vagyok raasszista, sem antiszemita. Pusztán a tényeket látom: A zsidóság az egész emberiség történetében különleges volt. Valamiért szerintem mások mint a többii nép. Sajnos nincs széles rálátásom a miértekre, csak a másságot látom bennük.
Például nagyon összetartóak bizonyos szakmákban, tudományterületeken belül. Lásd orvoslás, vegyészet, fizika, stb..
Nagyon intelligensek (sok Nobel -díjas)
Sajnos nem tudom rendesen megfogalmazni, de valamiért van a zsidókban valami furcsa szerintem. Elvégre miért voltak sok sok politikai rendszerben kitaszítottak? (Például Magyarországon is volt Numerus clausus, stb..) Miért pont ők? Miért van kettős mérce, ha zsidó kerülne vád alá?
És még egyszer ismétlem: Ezt nem gyűlöletből írom, puszta kiváncsiságból, mert érdekel a téma. Tudtok ajánlani könyveket, amit objektíven feszegetik ezt a témát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!