Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tudtok mondani olyan neveket,...

Tudtok mondani olyan neveket, amik különlegesek?

Figyelt kérdés

Mint például a Méda meg ilyenek.

Lehet rossz kategória, de itt láttam ilyen kérdéseket, bocsi :P

2017. aug. 3. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen értelmben különleges? Ritka vagy furcsa vagy idegen? Női vagy férfi?

Médea

Auróra

Helka

Szeréna

2017. aug. 3. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:

AMik nekem tetszenek:

Fiú: Tibold

Lány: Mikolt

NAgyon tetszenek a gyümölcsnevek is pl. Dió vagy Fahéj de azok annyira nem különlegesek.

2017. aug. 3. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
OLvass vissza pár neves kérdést, tele vannak hajmeresztő nevekkel.
2017. aug. 3. 15:47
 4/8 anonim válasza:
Ince, Titusz, Kerény vagy Kvirin, Polikárp, Simon, Boján, Bojána, Tádé, Fülöp, Atanáz, Izidor, Szidor, Szervác, Pongrác, Orbán, Petronella, Barabás, Szidónia, Ulászló, Oszmina, Ambrus, Vince, Illés, Ivána, Jakab, Nezsa, Husztusz, Jeromos, Farkas, Szevér, Rókus, Kozma, Dánica, Dária, Ivica, Mirkó, Sztankó, Ivánka, Dusán, Talabér, Lotár, Mladen, Jászna, Zlatko, Drago
2017. aug. 4. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
74%
Miért akar mindenki különleges nevet a gyerekének? Nekem a hagyományosak jobban tetszenek, pl Zsuzsanna, Mária, Júlia, Anna, Ilona, Etelka, Erzsébet, sőt nekem még a Margit is nagyon tetszik.
2017. aug. 6. 01:37
 6/8 anonim válasza:
Igazad van, én is a hagyományos nevek mellett vagyok. Bár amiket az előbb írtam azok között is vannak azt hiszem hagyományosnak mondhatóak, amelyek ráadásul hangzatosak és szépek. Tényleg ilyeneket kell adni, amiket te is felsoroltál.
2017. aug. 6. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

5ös, a rengeteg Amira, Zara, Benett, Noel, Lea és társai mellet már a neked tetsző nevek számítanak különlegesnek.

Nálunk az oviba járó gyerekek nevei így alakultak, összesen van kb 50 gyerek, pici ovi, kisváros: lányok: 5 Jázmin, 4 Hanna, 2 Amira, 2 Zara 1 Amina Zara, 1 Leona, 1 Virág, 1 Szamanta, 1 Mária Édua, 1 Anna, 1 Lara Kloé, 1 Johanna Antónia, 1 Tűzvirág Manna, 1 Mandula Kitti, 1 Fruzsina Napsugár

fiúk: 1 Benett, 3 Noel, 4 Dávid, 2 Dominik, 2 Tamás, 1 János Ákos 1 Benett Márkó, 1 Benett Krisztofer, 1 Timur, 1 András Márk, 1 Péter, 3 Ábel 2 Marcell, 1 Zádor, 1 Turul Bátor

Igen, ismerem mindet, két vegyes korcsoportos csoportunk van, és összesen kb négy gyerek akinek hagyományosabb neve van.

2017. aug. 6. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Ubul, Ünüke :D
2017. aug. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!