Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek lenne igény egy...

Szerintetek lenne igény egy ilyen blogra? Ti olvasnátok?

Figyelt kérdés

Szóval arra gondoltam ,hogy indítok egy tanulással kapcsolatos blogot. NEM, nem olyan tipikus tanulásról szóló blogot amin a tananyagok vannak fent, hanem olyat ami ,hogy is mondjam, motivációs.

Ne olyanra gondoljatok ,hogy "azé tanújá me' csóró leszel".

Meg lenne olyan országokról szó ahol csak a tehetősebbek tanulhatnak. Emberjogi aktivistákról akik azt tűzték ki célul ,hogy minden gyermeknek joga legyen tanulni.

szóval mit gondoltok, lenne erre igény?

Adnátok még esetleg tippeket ,hogy miről szólhatna még?

2017. szept. 3. 16:26
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha van hozzá kedved, akkor hajrá! :)

Végülis,

1. Valaki tuti olvasni fogja, hiszen nem létezik olyan téma szerintem, ami senkit se érdekelne (ez pedig ráadásul egy egész jó kis oldal lehetne, a téma meg van hozzá, már csak az igényes kivitelezés kell)

2. Mindegy, hogy 5-en, 50-en vagy 500-an olvasnak, amíg örömödet leled benne, fejlődsz (mert fejlődsz, mind fogalmazás késségben, mind számítástechnikában, stb.), addig megéri :)

Talán azon kéne még gondolkodni, hogy hogyan "terjesztenéd". Tehát, hogy megmutatnád -e valakinek, belinkelnéd -e valamilyen közösségi felületre, hogy könnyen rátaláljanak, vagy csak várod, hogy valaki belebotoljon?

2017. szept. 3. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is teljesen rendben van a dolog, viszont gyúrjál rá még egy kicsit. Kb. 10 hiba van az írásodban, és egy ilyen blognál elvárt a kiváló helyesírás ÉS a gondosság, odafigyelés is!
2017. szept. 3. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!