Miért nem tudnak sokan helyesen írni itt a gyk-n?
Ja! Azt hittem, ezoterikus jellegű választ vársz!
Az ok amúgy egyszerű: ilyen rengeteg ostoba iskolázatlan hülyegyerek van. Ráadásul manapság divat és trendi helytelenül írni, aki helyesen ír, azt utálni kell, mert nyelvtannáci. Ilyen remek világot élünk.
Mert vannak emberek, akiknek más az erősségük. Lehet, hogy Pista jobb helyesírásban, mint Julcsa, de ettől még szerintem Julcsát sem kell lebecsülni, mert ő meg nyilván más dologban jobb, mint Pista.
De ezzel az erővel lehetne a kérdés az is, hogy az emberek miért nem tudnak jól számolni fejben, mert tulajdonképpen az egyszerűbb matematikai dolgok is az általános műveltséghez tartoznak, nem? Én pl. matekból elég tré vagyok, a helyesírásom tűrhető, most akkor a jó matekosok jöjjenek, és fikázzanak le?
Egyébként, szerintem amikor egyik ember leszólja a másik helyesírását, akkor általában nem tud már mibe belekötni és előadja azt, hogy ő milyen tökéletes... kár ezekért a dolgokért.
Mert egy forumon kb a bánatot sem érdekli ki hogy ír, na jó a nyelvtannácik kivételével.
A léyneg hogy meglehessen érteni a kérdést aztán szevasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!