Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak sokan helyese...

Miért nem tudnak sokan helyesen írni itt a gyk-n?

Figyelt kérdés
Azt vettem èszre, hogy sokszor mèg a kèrdèsek is tele vannak hibákkal.

2017. aug. 4. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

Ja! Azt hittem, ezoterikus jellegű választ vársz!

Az ok amúgy egyszerű: ilyen rengeteg ostoba iskolázatlan hülyegyerek van. Ráadásul manapság divat és trendi helytelenül írni, aki helyesen ír, azt utálni kell, mert nyelvtannáci. Ilyen remek világot élünk.

2017. aug. 5. 00:48
 12/13 Fish1 válasza:

Mert vannak emberek, akiknek más az erősségük. Lehet, hogy Pista jobb helyesírásban, mint Julcsa, de ettől még szerintem Julcsát sem kell lebecsülni, mert ő meg nyilván más dologban jobb, mint Pista.

De ezzel az erővel lehetne a kérdés az is, hogy az emberek miért nem tudnak jól számolni fejben, mert tulajdonképpen az egyszerűbb matematikai dolgok is az általános műveltséghez tartoznak, nem? Én pl. matekból elég tré vagyok, a helyesírásom tűrhető, most akkor a jó matekosok jöjjenek, és fikázzanak le?

Egyébként, szerintem amikor egyik ember leszólja a másik helyesírását, akkor általában nem tud már mibe belekötni és előadja azt, hogy ő milyen tökéletes... kár ezekért a dolgokért.

2017. aug. 5. 03:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Mert egy forumon kb a bánatot sem érdekli ki hogy ír, na jó a nyelvtannácik kivételével.

A léyneg hogy meglehessen érteni a kérdést aztán szevasz.

2017. aug. 6. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!