Fényes nappal, utcán pisilő 11 év körüli (roma) gyerek - szóvá kellett volna tenni?
Nemcsak roma gyerekek pisilnek az utcán,nem tudom miért kell külön ki hangsúlyozni,hogy roma.
A sok munkás,alkoholista szalonnamagyar felnőtt ember is hugyozik össze vissza az utcán,nem szégyellve magát.
Honnan tudod hogy annak a roma gyereknek nincs valami gondja a veséjével? Az én fiamnak például van és ő nem -bírja visszatartani a pisilést (7 éves)
A másik meg az,hogy a kutyákat sz@ratják,felszedni luxus...az bezzeg senkit sem zavar
Nah...megint a romázás/cigányozás... Az a szomorú, hogy ez származás/vérvonal stb től függ!!!
Nem egy magyar ember is hugyozgat! A házunk ablaka alatt a fiatalok a sarokba hugyoznak olykor s undorító, ahogy a meleg betonról felszáll.
Emeletes lakásba lakunk ...nem egy lakó szagolja a fiatalok mocskát...a nyílt, játszótérre néző ablakaink alatt.
Rengeteg undorító ember van mind a romák s magunkbelei emberek közt!
Milyen érdekes én magyar-lengyel-német felmenőim vannak, párom ahogyan ti mondanátok "roma"(olyan fehér bőrrel mint én magam),
De mégis rendesen beszélünk, viselkedünk...
Nem faj/származástól függ az ilyen emberek, hanem személyiség.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!