Nálatok meddig pisilt, kakilt be a gyerek? Nálunk 5 éves, de abszolút nem veszi észre. Sem nappal, sem éjszaka.
Szia 4,5 - 5 éves volt amikor leszokott de úgy hogy kivittem szinte alvajáróként kijött a WC re pisilt kb 22-23 óra között és ha hajnalban is megébredtem kb 2-3 között szinten kivittem így. Ez egy két hét után lecsökkent egy alkalomra majd megszokta hogy vissza kell tartania és 3 hét után már szólt ha pisilni kellett!! Nem vittem soha orvoshoz.
Barátaink voltak orvosnál 6 éves fiú gyerek folyton bepisilt .... semmit nem segített végül pisicsengővel szólott le kb 20.000 Ft.
Fiam most lesz 4 éves. Nappalra 3 évesen lett teljesen szobatiszta, éjjele még pelenka van rajta. Mostanában egyre több a tiszta pelus reggel, de még szerintem messze vagyunk az éjszakai szobatisztaságtól.
De 5 évesen már nappalra illene szobatisztának lenni.
Óvónő, védőnő, gyerekorvos nem mondta, hogy ez nem normális, és utána kellene járni az okának?
3 éves kora után nappal már csak évente kb 2-3-szor volt baleset.
Oviban mit szólnak h bepisil?
Védőnővel, orvossal beszélnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!