Nálatok meddig pisilt, kakilt be a gyerek? Nálunk 5 éves, de abszolút nem veszi észre. Sem nappal, sem éjszaka.
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 23:01
21/25 anonim válasza:
20.! Nem három hónapos, hanem 1 év és majdnem 4 hónapos a kérdés. :) Kiírás időpontja: 2017. febr. 27. 23.01
Én sem értem. Legalább szólalna meg...
22/25 anonim válasza:
Ezek teljesen random kiemelések, a kérdező nem is elérhető màr, ha akarnák neki privit küldeni, ki is írja, hogy "Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
23/25 anonim válasza:
Kislányom 2.5 éves wc-be pisil és kakil. Néha van, hogy elfelejtkezik a nagy játszásban a pisiről de egyből észrevehető mert piszkálja a bugyiját, nadrágját. Akkor elviszem wc-re. Este nem pisil be már bugyiban alszik és általában 2 naponta kakil, de szól előtte, hogy kaka.
2 éves korában már nem nagyon pisilt pelusba, de a kaki volt hogy még odament.
Hála Istennek már minden wc-be megy.
24/25 anonim válasza:
21es:bocs csak a honapot figyeltem.
más:kérdést csak a kérdező tud kiemelni az h letiltották,hát lehetséges.ha máshol s van sok kamukérdése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!