Ha nem szobatiszta nappalra sem akkor talán otthon vagy vele? Mert úgy tudom, hogy így óvodába sem mehet.
2017. márc. 9. 09:49
12/25 anonim válasza:
Ez ovifüggő is, nálunk a kevés gyerek miatt beveszik a pelusos gyerekeket is.
2017. ápr. 10. 17:00
13/25 anonim válasza:
Az éjszak 7 éves korig nem gond. Fiam 5 évesen lett éjszakára is pelusmentes. Nappalra 3 hónappal a 4. Szülinapja előtt. Mindenképp beszéljetek szakemberrel.
Oviba kötelesek bevenni minden gyereket aki az adott év szeptembere előtt betöltötte a 3 évet.
2017. ápr. 10. 19:55
14/25 anonim válasza:
3 evesen lett ejjel-nappal szobatiszta.
2017. ápr. 10. 20:46
15/25 anonim válasza:
Ez nem normalis,mar lassan iskolaba megy,illene szobatisztanak lennie. Az en kisocsem mar 2,5evesen szobatiszta volt ejjel is,es nappal is!
Vidd orvoshoz!
2017. jún. 28. 19:00
16/25 anonim válasza:
Nekem öt éves a lányom,már két évesen teljesen szobatiszta volt. Azóta nincs semmi baleset. Orvosnál voltál ezzel a problémával?
2017. jún. 28. 19:53
17/25 anonim válasza:
2 eves kora korul mar nem kakilt be a pelusba. Most 3 eves, szulinapja utani hetekben lett ejjelre is szobatiszta, hogy egyszer csak nem kert pelust (megint). Es most ki is birta. 2,5 eves koratol nappali szobatiszta, de eddig voltak balesetek. Most lekopogom, megazuntek pontosan ovikezdes elott.
En elvinnem orvoshoz. Max. semmi gond, azt mondja.
2017. szept. 2. 04:32
18/25 anonim válasza:
Érdekes, hogy olyanokat pontoznak le, akiknek a gyereke egészséges és nem kakil be 5 évesen... A lányom ovijában egy ilyen fiú volt, aki autista. Nem igazán értem kérdező, milyen válaszra vársz.. 5 évesen egy egészséges gyereknek már nincsenek ilyen jellegű gondjai, hogy lehet így játszótérre vinni vagy bárhová, egy gyerekprogramra, hogy fogja magát és egy társasági esemény kellős közepén tele van a nadrágja...? Szerinted ez a helyes fórum ennek utánajárni? A lányom mire kezdte az ovit, szobatiszta volt, éjjel-nappal. Úgyhogy mehet a lepontozás!
2018. márc. 16. 14:58
19/25 anonim válasza:
Nem mulo pelenkakiutes miatt kutattam, hogy hogyan lehetne mielobb szobatiszta. 22 honaposan lett az, agytiszta nem sokkal kesobb, Andrea Olson Tiny potty c. konyve alapjan.
2018. máj. 20. 13:11
20/25 anonim válasza:
3 hónapos a kérdés...minek emelted ki kérdező ha nem reagálsz?vidd dokihoz,nem normális h egy egészséges 5 éves nem szobatiszta nappalra sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!