3 éves és 7 hónapos kislányt hogyan lehetne leszoktatni a pelusról? Abszolút nem jelzi szükségleteit és nem zavarja, ha a pisiben áll, ha a bugyiban kaki van. Sajnos 2 hónapunk maradt rá -
Szia Kérdező! Én is ebben a helyzetben vagyok mint te. Nyáron lesz 3 éves, szeptembertől ovi. Sehogy sem állunk a szobatisztasággal. Én már teljesen elvagyok keseredve. Nem értem az egészet. Olyan okos egyébként megért mindent, de ez egyszerűen nem megy. Csináltam azt én is amit a válaszolók írtak, pillangós, hercegnős bugyi, megbeszéltem vele hogy nagylány, oviba fog menni, ott már nem lesz pelus stb. Most hogy meleg volt kint voltunk a kertben, bugyiban volt egész nap, nem szól hogy pisilni kakálni kell neki, belenyomja a bugyiba. Ha bent vagyunk és látom hogy bepisilt, észre sem veszi, csak ha szólok neki. Van bilink, szűkítőnk, hiába ül rá, még egyszer sem sikerült beletalálnia egy kevés pisivel sem, hogy egy kis sikerélménye lenne. A tömény pisis-kakás pelusban elülne egész nap.
Nem tudom mit tehetnék még. Hagyjam a csudába? De meddig? Ha augusztusban is ez lesz, akkor is legyek tök nyugodt. Oviban nálunk is jelezték, hogy tisztában vannak vele, hogy sok a nem szobatiszta gyerek, de nem tudnak vele mit kezdeni, lehetőleg oldjuk meg addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!