Jártatok-e úgy, hogy csak kúppal ment a kaki csecsemőnél? Kinőtte?
mégis hány nap amíg nem kakilt? ugye tudod, hogy anyatejes babáknál az is normális, ha 7 napig nem kakil?
nem kell kúpozni, az hogy hasfájós, nem egyenlő azzal hogy a fenekébe kell turkálni a kakáláshoz!
Tudom hogy örjítő egész nap dajkálni, masszírozni, tornáztatni, tudom, mert az én lányom is hónapokig küzdött a hasfájással. ennek ellenére azért 4-5 naponta mindig volt széklete, nem szorulásos, egyszerűen csak akkora lett neki salakanyag. De a hasfájás nem a salakanyagtól van, nem azért szenved a babád. A hasfájás oka a bél gázosodása, az ellen pedig tehetsz: oda figyelsz mit eszel, őt pedig minél többet böfizteted, minél tovább, minél kevesebbszer teszed mellre, és nem cicin altatod.
Ha ezt így folytatod nem fog megtanulni egyedül kakilni...
Ha egy hétig nem kakilnak az sem gond.
Orvossal beszélj jó pár lehetőség van.
Ezzel nem teszel neki jót.
Igen, de csak a kiegészítő táplálás bevezetésekor, illetve amikor kifogytunk a fagyasztott őszibarackból, szilvából. Amíg kizárólag anyatejes volt a babám, nálunk nem volt gond.
Laevolac szirupot ismered? [link] Természetesen konzultálj róla a gyermeked orvosával az alkalmazása előtt. Nálunk bevált az alkalmankénti használata, így nem jutunk el kúpig - szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!