Gyed kérdés. Ha Tgyás szülés előtt 28 nappal igényeltem, akkor a Gyed kevesebb lesz egy hónappal, vagy addig jár amíg be tölti a 2évet a gyerek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 12:38
1/6 anonim válasza:
2éves koráig jár! nem lesz kevesebb..
2/6 anonim válasza:
Akkor lesz kevesebb, ha nem volt meg az 590 biztosításban töltött nap szülésig.
Hiszen ha szüléstől kezded a tgyást, akkor 562 nap kell ahhoz, hogy a gyed 2 éves koráig járjon, de ha pl. neked csak ennyi napod van, és hamarabb kezdted a tgyást, akkor a gyed 28 nappal hamarabb lejár, mint a kicsi 2 éves kora.
De ha megvolt 590 nap, akkor végig fog járni.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,én tgyás előtt voltam 27 napig szabadságon,előtte gyesen és ez előtt gyeden és tgyás:)
nem dolgoztam szülés előtt,itthon voltam az első a babával.
2012. jan. 28. 20:41
4/6 A kérdező kommentje:
ilyenkor mi van?
2012. jan. 28. 20:41
5/6 anonim válasza:
Attól, hogy nem dolgoztál, felteszem élt a munkaviszonyod. Ha igen, akkor bőven megvan a szükséges időd, pláne, ha az első babához is megvolt.
6/6 A kérdező kommentje:
igen ,még él a munkaviszonyom,köszi:)
2012. jan. 29. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!