Követtél már el bűncselekményt?
részt vettem hatóság elleni tömeges erőszakban
kábítószert is adtam el.
Én jelentős összegben sikkasztottam és magánokiratot hamisítottam.
Lehet, hogy jó politikus lennék?
drogot adtam, vedtem, garázdálkodtam, okiratot hamisítottam, vissza is éltem vele, sőt nap mint nap, hiszen a számítógépes játékokat sem veszem, és semmilyen programot, filmet, zenét. és csináltam még pár másik dolgot is, amit büntetne a törvény. de komoly bűncselekményt már nem követnék el. (pl. amiket az elején felsoroltam..)
:(
Nem, és még pirosonátmenős szabálysértést is csak ritkán.
Nem tudom, hogy ezt büntetik-e, de az egyik gépünkön nem jogtiszta windows van. De csak azért, mert az egyetemen a tanárok képtelenek doc-on és ppt-n kívül más formátumban ideadni az anyagot (pdf... az mi?), ezért kell egy, amivel ezeket kezelem. A többi gépen viszont linux van, pont mert így tisztességes :)
loptam egyszer egy nyalókát, meg részegen a sparból cukrot:D:D
vettem drogot, adtam is el.
drogot vettem, illetve hordoztam magámnál már többször is az utcán...vicces mert még ezt is büntetendő.
kiskoromban jó poénnak tartottam, ha lopkodok, tehát mindig loptam a boltokban, amíg anyám vásárolt, de csak kistételben:D ált. elemeltem egy rágót, vagy egy csokit.
meg egyszer volt csendháborítás, picit elszabadult a buli, kijöttek a rendőrök, de személyes konfliktusom nem volt velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!