Ti képesek lennétek gyökeresen megváltoztatni az életeteket?
Ha már túl üres, unalmas életed van, akkor Te felhagynál az eddigi életeddel és újat kezdenél valahol máshol?
Én valami olyasmire gondoltam, hogy egy gazdagabb országba elköltöznék, eddigi tapasztalatom, anyagi vagyonom és ismerőseim hátrahagyva egyik napról a másikra. Nem érdekelve, hogy kapok-e állást ott, ha bolti eladó vagy raktáros lennék az sem érdekel, csak változzon már valami. Egyszerűen semmi célja az életemnek, se barátaim se barátnőm, se olyan ismerőseim akik érdeklődnének irántam. Talán ezek hiányoznak legjobban, de ha lenne egy kalandos életem máris jobban érezném magam. Ti hogy vagytok vele?
Olvasd el ezt:
(németül ütősebb, de így is hatalmas)
Különben már én is éreztem ezt és ki is mentem Németországba. Két évig haza sem jöttem, de aztán mégis és már nincsenek ilyen vágyaim. Illetve csökkentek.
Gyökereket kell ereszteni. Bárhol, de talán itthon könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!