Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook oldalon hogyan lehet...

Facebook oldalon hogyan lehet megváltoztatni a nevet?

Figyelt kérdés
valaki leírná a lehető legrészletesebben? már nézegettem többször is de nem találtam rá, illetve még régen rátaláltam de akkor sem sikerült, most meg már nem is találom azt az opciót. nagyon megköszönném aki leírja!
2015. okt. 4. 08:29
 1/2 Great Saiyagirl válasza:
100%

Fent a Kék állapotsoron a jobb szélen van egy pici lefelé mutató háromszög. Arra kattints rá, majd keresd meg a "Beállítások" opciót. Ha ez megvan ott lesz egy felsorolás, hogy

Név

Felhasználónév

E-mail cím

Jelszó

Közösségek

Hőmérséklet

Mindegyik jobb oldalán van a "Módosítás" szó. Kattints a neved melletti "Módosítás" szóra, írd át a neved, majd kattints a "A módosítás ellenőrzése" gombra, írd be a jelszavadat (ezt kérni fogja) és Okézd le.

2015. okt. 4. 09:24
 2/2 A kérdező kommentje:

az a baj ,hogy nekem nincs olyan ,hogy beállítások:(

file:///C:/Users/Fe4lhaszn%C3%A1l%C3%B3/Pictures/c.png

ezek vannak csak.

2015. okt. 4. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!