Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Rendeltem valamit mar ket...

Rendeltem valamit mar ket honapja az eMagrol. Hivtak mikor hoztak volna a rendelest de mar meggondoltam es nem valaszoltam Azota semmi egy nap hivtak lattak nem veszem fel, es valoszinuleg visszakuldtek?

Figyelt kérdés
Lehet ebbol meg valami baj, illetve ettol meg rendelhetek ujbol az eMagrol?
2017. jún. 29. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Az eMag a lehető legrosszabb hely, ahonnét rendelni lehet. Román cég. Ezzel szerintem mindent elmondtam.

Ez volt a tanulópénz, Kérdező.

2017. jún. 29. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez most mitol is tanulopenz? A tobbi online bolt sem repdes az oromtol ha nem veszed at a csomagot. Romaniaban meg az egyik legjobb hely ahol rendelni tudnal. Erdekes hogy hataron tul ennyire szidjak.

Bajod nem, max tobbet ugyanazzal az accountal/cimre nem tudsz rendelni.

2017. jún. 29. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
#2, javaslom a Tékozló Homár eMag-os bejegyzéseit olvasgatásra és okulásra. Persze ha nekem ez nem gond, vásárolhatsz tőlük, csak segítségre ne számíts, ha átráznak.
2017. jún. 30. 16:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Erdelyben lakom es kb a tv-t leszamitva minden elektronikai cuccom az Emagrol van. 1x volt gond telefon szervizzel, ami a javito partnerceg hibaja volt, azon kivul egy rossz szavam nincs rajuk.
2017. jún. 30. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!