Minden iskolás WC ilyen pocsék állapotú? (bőv. Lent)
A mi sulis WC-nk egy sz@rcsimbók(ha mondhatom így).Szerencsére vissza tudom tartani,meg általában nem kell,de nálunk kötelező szünetben evés előtt a szappanos kézmosás.Mikor kimegyek,rend szerint az étvágyam elmegy.Nálunk úgy van,hogy egy bemegyünk az ajtón,ott egy kis részben van három csap,ott lehet megmosni a kezünk,és utána megyünk még egy ajtót és ott a budi.Mindig nyitvahagyják az ajtót,és amilyen bűz van...Múltkot 7 órám volt,már nagyon kellett WC-ni,megláttam a vécéket...:S (négy darab van).Az egyiken az ülőke véres volt,benne a tampon,a másikba "nagydolog" és a másik kettőben meg az ülőke volt összepisilve:SS Takarítani se nagyon takarítják.Régebben voltam ott ügyeletes,és bementem,látom,hogy a lány kijött a vécéről,nem húzta le,meg kezet sem mosott...
Mindenhol ilyen rossz a helyzet?
(bunkók kíméljenek)
Történetek is jöhetnek.:)
én gimis vagyok, nálunk a wc-ket takarítják rendesen, viszont nem minden szünetben ezért van olyan, hogy valami tirpák összevérezi az ülőkét vagy lepisili, de ha nem itthon vagyok sose ülök rá az ülőkére.. de másnapra mindig rendesen ki van takarítva minden, a kukák is..
viszont nem értem, hogy lehet valaki lány létére olyan bunkó, hogy szanaszét hagyja a véres tamponját/betétét, vagy nem húzza le maga után a wc-t :SSSS
kapaszkodjatok meg:
egyetemre járok, és nálunk olyan masszív szarszag van a LÁNY wcben, hogy az valami embertelen.
múltkor egy csótánnyal is összefutottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!