Minden iskolás WC ilyen pocsék állapotú? (bőv. Lent)
A mi sulis WC-nk egy sz@rcsimbók(ha mondhatom így).Szerencsére vissza tudom tartani,meg általában nem kell,de nálunk kötelező szünetben evés előtt a szappanos kézmosás.Mikor kimegyek,rend szerint az étvágyam elmegy.Nálunk úgy van,hogy egy bemegyünk az ajtón,ott egy kis részben van három csap,ott lehet megmosni a kezünk,és utána megyünk még egy ajtót és ott a budi.Mindig nyitvahagyják az ajtót,és amilyen bűz van...Múltkot 7 órám volt,már nagyon kellett WC-ni,megláttam a vécéket...:S (négy darab van).Az egyiken az ülőke véres volt,benne a tampon,a másikba "nagydolog" és a másik kettőben meg az ülőke volt összepisilve:SS Takarítani se nagyon takarítják.Régebben voltam ott ügyeletes,és bementem,látom,hogy a lány kijött a vécéről,nem húzta le,meg kezet sem mosott...
Mindenhol ilyen rossz a helyzet?
(bunkók kíméljenek)
Történetek is jöhetnek.:)
Én anno szakmunkásba is jártam, ott megoldották az ilyen problémákat.
Mivel szakmunkás suli volt, azért mi sem egyszerűbb, mint a tanuló burkolókat, festőket ráállították a felújításra, kapásból munkadíjat megspórol az iskola.
És az ember a saját munkáját nem rondítja össze!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!