Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden iskolás WC ilyen...

Minden iskolás WC ilyen pocsék állapotú? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A mi sulis WC-nk egy sz@rcsimbók(ha mondhatom így).Szerencsére vissza tudom tartani,meg általában nem kell,de nálunk kötelező szünetben evés előtt a szappanos kézmosás.Mikor kimegyek,rend szerint az étvágyam elmegy.Nálunk úgy van,hogy egy bemegyünk az ajtón,ott egy kis részben van három csap,ott lehet megmosni a kezünk,és utána megyünk még egy ajtót és ott a budi.Mindig nyitvahagyják az ajtót,és amilyen bűz van...Múltkot 7 órám volt,már nagyon kellett WC-ni,megláttam a vécéket...:S (négy darab van).Az egyiken az ülőke véres volt,benne a tampon,a másikba "nagydolog" és a másik kettőben meg az ülőke volt összepisilve:SS Takarítani se nagyon takarítják.Régebben voltam ott ügyeletes,és bementem,látom,hogy a lány kijött a vécéről,nem húzta le,meg kezet sem mosott...

Mindenhol ilyen rossz a helyzet?

(bunkók kíméljenek)

Történetek is jöhetnek.:)

2010. máj. 18. 17:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez iskolától függ... Áltsulikban szokott a legrosszabb lenni, nálunk a gimiben nagyon tiszta volt, egy idő után még fel is lett újítva, hát akkor meg aztán! Viszont néha 1-2 betét befigyelt :S Viszont most egyetemen szintén gyönyörűen fel van újítva és soha semmi betét meg stb nincsen széjjelhagyva...
2010. máj. 18. 17:09
 2/14 A kérdező kommentje:
Általános Iskolás vagyok...Csak az az érdekes,hogy a fiúk vécéje nyáron is fel volt újítva,és valamivel higénikusabb mint a lányoké.
2010. máj. 18. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Én Ált. Iskolás lány vagyok és nálunk is ez a helyzet. Mesélték, hogy a lány kakijával volt felkenve a fal. Nem húzzák le a WC-t, rápisilnek, stb... Nem megyek el, akárhogy is kell! Nálunk hál' isten van az osztályban is csap! Mikor egyszer nyitva volt a WC-ajtó és elmentem mellette, már majdnem hánytam, nagyon büdös volt. Egyszer még elsős koromban almával a kezemben mentem a WC-be és komolyan mondom olyan büdös volt, hogy eldobtam az almát, és kiköptem még azt is amit rágtam. :( Nagyon rossz dolog, de még egy pár évig el kell viselni...
2010. máj. 18. 17:24
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik nem vagyok egyedül.Nekem is még egy pár év van...Amúgy mostmár én sem megyek el a vécére,ha nagyon kell akkor sem! Legfeljebb visszatartom.:S Brrr.Azért ez a kakás durva.Én kiköpném a belem ha ilyet látnék...De szerencsére még nem volt benne részem.
2010. máj. 18. 17:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is ált.sulis lány vagyok.Nálunk is ez a helyzet,ráadásul az elhelyezés is olyan,mint amit leírtál(bemegyünk az ajtón,ott egy kis részben van három csap,ott lehet megmosni a kezünk,és utána megyünk még egy ajtót és ott a budi,nálunk is 4 van).De sztem is gusztustalan,ezért mi nem is szoktunk ott WC-re menni,ha non kell,akkor a tesiöltöző WC-jére megyünk.Oda szinte senki se jár és azt mindennnap takarítják,szal az tiszta.
2010. máj. 18. 17:28
 6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy nálunk néhány napja egy lány rosszul lett,és összeokádta az egész mindenséget a lányvécén...Olyan büdös van mostmár,hogy kezet sem megyek mosni,tanártól kérek mindig kézfertőtlenítős löttyöt...A takarítok meg tesznek rá,milyen büdös már a vécé.
2010. máj. 18. 17:29
 7/14 anonim ***** válasza:
nálunk is
2010. máj. 18. 17:39
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én anno szakmunkásba is jártam, ott megoldották az ilyen problémákat.

Mivel szakmunkás suli volt, azért mi sem egyszerűbb, mint a tanuló burkolókat, festőket ráállították a felújításra, kapásból munkadíjat megspórol az iskola.

És az ember a saját munkáját nem rondítja össze!!!

2010. máj. 18. 17:48
 9/14 anonim ***** válasza:
általában mindenhol így van.
2010. máj. 18. 18:09
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
most gimiben gyönyörű, tiszta, általánosban nálunk is gyalázat volt. Nekem mindig volt a táslámban ilyen alkoholos kézfertőtlenítő, szerezz be te is egyet! Akkor nem kell bemenned kezetmosni, majd megfogni valamit, amitől ugyanolyan baktériumos lesz a kezed. Dm-ben kb 500 ft.
2010. máj. 18. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!