Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit kell tenni az elitbe...

Mit kell tenni az elitbe kerülésért?

Figyelt kérdés

2017. máj. 24. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Semmit, oda születni kell.

(ez a válasz nem a kérdés kiírójának és/vagy Annának szól)

2017. máj. 24. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Semmit, oda tényleg születni kell.

Annyira így van ez, hogy aki a pénze alapján oda tartozna, DE nem született bele, azt is kinézik.

2017. máj. 24. 23:50
 3/6 anonim válasza:
Attól függ hol? De a legegyszerűbb módja a beleszületés. Egyébként, itt Magyarországon az embertelenség a nyerő. ☹
2017. máj. 28. 06:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Játszani a fejed és HAZUDNI!!!
2017. máj. 28. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdemes volna definiálni, hogy mit értesz elit alatt. Sajnos ma három különbözőt fogsz látni: történelmi elit, gazdasági elit, szellemi elit.

Régen a három csoport mondhatni egy volt. A tehetős, nagy múltú családból származó, többnyire gondolkodók tartoztak ide. Mára ez ebben a formájában felbomlott.

Bármelyik pénzes, korrupt vagy csaló bekerülhet a gazdasági elitbe, és egy híres grófi vagy írói leszármazott is lehet koldus. Azt már kár is említeni, hogy manapság pedig az ész és a pénz fordított arányban áll legtöbbször.

2017. máj. 28. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ös voltam. Még annyit elfelejtettem írni, hogy a 3 csoport közül szerintem már szerinted is egyértelmű, hogy melyikre gondoltál, illetve azért mit kell tenned. A történelmihez mondjuk semmit, mert oda születni kell.
2017. máj. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!