Lajli13 kérdése:
Hogyan kerülhetek be a kulturális elitbe?
Figyelt kérdés
Még csak igazán fiatal lányka vagyok, de már most szívesen beszélgetnék intelligens, értelmiségi, gondolkozó személyekkel. Főként újságírókra, színpadi színészekre, irodalmárokra, írókra, költőkre, filozófusokra, pszichológusokra gondolok. Nagyon inspiráló lenne egy ilyen közösség tagja lenni. Nem tudom viszont, hogy hol találkozhatnék ilyen személyekkel, vagy hol ismerkedhetnék össze velük. Biztos vagyok benne, hogy holmi jött-menteket nem fogadnak be, de ha mégis van valami ötletetek, tippetek, hogy hol találkozhatnék ilyen személyekkel, közösséggel, ahol beszélgethetnék, ismerkedhetnék intelligens emberekkel, azt nagyon megköszönném.#ismerkedés #közösség #személy #elit #intelligencia #társalgás #irodalmar #kulturális közösség #színpadi színész #kulturális elit
2017. máj. 8. 18:23
1/2 anonim válasza:
vársz még pár évet és elmész bölcsészkarr vagy színésznek, zenésznek egyéb művésznek
2/2 anonim válasza:
Elmész egy ilyen egyetemre, ilyenkor az ember akaratán is belekerül annak a tudományágnak az "értelmiségébe". Aztán szépen ki is ábrándulsz belőle valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!