Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehetne bekerülni a...

Hogyan lehetne bekerülni a budai elitbe?

Figyelt kérdés
Ha nem is a gazdagok közé,akkor a jól keresettek közé,esetleg,akik módosabb helyekre járnak,de nem gazdagok csak adnak magukra. Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni? 21F
2015. dec. 26. 21:28
 1/2 anonim ***** válasza:

Zugligeti templom talan ha vallasos vagy. Aztan ottvan a kutyaiskola solymaron rogton ahpgyan elhagyod a budapest tablat.

En 12keruleti vagyok ide hartam altalanosba es nagyreszt onann vannam az ismeroseim. Kb a 3/4uk.De itt itt eleggeosszefonosnak a szalak. Am 12.keruletben a szarvas gabor utcanak nem a budaleszi felen hanem a masik felen van egy korforgaloeg ott egycba es egy zoldseges illetve egy etterem. Abbaaz eterembe jarnak ilyen arcok. De ott nemhiszem h tudsz ismerkedni. Apameknak volt ott egyszer ceges vacsorajukes inkabb ilyeneket szolgalnak li. Marmint ceges cuccokat meg csaladokat baratok elmennek egyutt ilyesmi.

Am nem csak buda ilyen...Hidegkut,huvosvolgy,Budaliget,Telki,Nagykovacsi,Urom,Piliscsaba uj resze nagyon durvan

2015. dec. 26. 21:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Akár még emiatt a templomba is bemennék :D Nem messze lakom Piliscsabától szerintem az cigány település nem teljesen,de a csabaiakat nem szeretem. Budaliget, Nagykovácsi, Telki ezek nagyon ki esnek, Solymár, Üröm még úgy mond közel ". 12. kerület közelebb van tömegközlekedés szempontjából.
2015. dec. 26. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!