Így néz ki egy átlagos Svájci lakótelep? Undorító :D Csepel különbül néz ki.
Ez lenne a dúsgazdag nemzet? Egy másik kérdésnél vitatkoznak a magyar vs. külföldi albérletárakról, unatkoztam, és megnéztem miket hirdetnek Svájcban. NEM DIREKT A RONDÁKAT VÁLOGATTAM KI, ezeket hozza ki legelől.
Jobban. Ismét bebizonyította az egész világnak itt a GYK-n, hogy a Magyar tényleg a Felsőbbrendű Faj és még a svájciakat is előzzük jóságban. Ennél több nem is kell.
Én mégis inkább egy ilyen lakótelepen laknék Svájcban, mint Csepelen.
Az is számít mondjuk, hogy kik a szomszédaid. A Lakatos família, vagy egy normális család.
Remélem jobb az életed, ha találtál pár lerobbantabb lakótelepet egy olyan országban, ahol még mindig sokkal jobb az életszínvonal. :D
# 12
Mondja az, aki egy putris panel albérletben lakik. XD
# 13
Hol írtam, hogy gazdagabbak vagy felsőbbrendűbbek lennénk? Tanácsolom neked a 8 általános elvégzését, akkor talán tudsz szöveget értelmezni is.
Kedves Mindenki!
Gyanítom,hogy a válaszolók 90%-a sosem járt még Svájcban. Szerintem tapasztalat nélkül senki ne nyílvánítson véleményt. Svájc csúnya? :D Ugyan,ne nevettesd ki magad. Maximum az olasz része,ott tényleg elég gázul néznek ki a lakótelepek. Ettől függetlenül Svájc egy gyönyörű ország,csodaszép házakkal. Persze ezt csak az tudja értékelni,akit vonzz ez a stílus (nem a lakótelepi házakra kell gondolni). Itt élek,szóval azt hiszem jogosan írom,amit írok.
De Te,kedves kérdező,csodáld csak Csepelt nyugodtan. Ezerszer szebb,mint Svájc bármelyik települése. :)
"Gyanítom,hogy a válaszolók 90%-a sosem járt még Svájcban"
Én többször is.
Nagyon szép városkáik vannak, de ami megdöbbentet, 20-30 ezres városka délben olyan kihalt, mint a Mars. A belvárosban is.
17:
Mondjuk én például jártam Svájcban, és én is nagyon szép országnak találom, ellenben van valami abban, amit a lérdező mondani akar. Mert alapból mindenkinek olyasmi jut eszébe Svájcról, és igen a városi lakókörnyezeteiről, hogy tiszta, szép, rendezett, ehhez képest koránt sincs így, ahogy gondolnád. Nyilván nem Magyarországhoz képest, hanem mondjuk Ausztriához képest.
A másik meglepő dolog, hogy Zürich mennyire koszos, szemetes város (Genf és Bern viszont szép, tiszta, rendezett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!