Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Így néz ki egy átlagos Svájci...

Így néz ki egy átlagos Svájci lakótelep? Undorító :D Csepel különbül néz ki.

Figyelt kérdés

Ez lenne a dúsgazdag nemzet? Egy másik kérdésnél vitatkoznak a magyar vs. külföldi albérletárakról, unatkoztam, és megnéztem miket hirdetnek Svájcban. NEM DIREKT A RONDÁKAT VÁLOGATTAM KI, ezeket hozza ki legelől.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. máj. 19. 23:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Tehát vonjuk le a logikus következtetés: Csepelen jobb az élet, mint Svájcban. Ha pedig ugyanannyit nyom, mint egy kacsa, akkor boszorkáááány!!!
2017. máj. 20. 07:20
 12/19 Fatal_3rror_ ***** válasza:
És most ettől te jobban érzed magad a saját kis putridban, vagy mi? :D
2017. máj. 20. 07:27
 13/19 anonim ***** válasza:
59%

Jobban. Ismét bebizonyította az egész világnak itt a GYK-n, hogy a Magyar tényleg a Felsőbbrendű Faj és még a svájciakat is előzzük jóságban. Ennél több nem is kell.

2017. máj. 20. 07:30
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Én mégis inkább egy ilyen lakótelepen laknék Svájcban, mint Csepelen.

Az is számít mondjuk, hogy kik a szomszédaid. A Lakatos família, vagy egy normális család.

Remélem jobb az életed, ha találtál pár lerobbantabb lakótelepet egy olyan országban, ahol még mindig sokkal jobb az életszínvonal. :D

2017. máj. 20. 07:56
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
A lakótelepek így néznek ki, igen. De jártál is már Svájcban, vagy csak lakótelepek képeit nézegeted onnan? Valaki írta itt, hogy csúnya ország, valószínűleg még az sem járt ott.
2017. máj. 20. 09:33
 16/19 A kérdező kommentje:

# 12

Mondja az, aki egy putris panel albérletben lakik. XD

# 13

Hol írtam, hogy gazdagabbak vagy felsőbbrendűbbek lennénk? Tanácsolom neked a 8 általános elvégzését, akkor talán tudsz szöveget értelmezni is.

2017. máj. 20. 16:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves Mindenki!

Gyanítom,hogy a válaszolók 90%-a sosem járt még Svájcban. Szerintem tapasztalat nélkül senki ne nyílvánítson véleményt. Svájc csúnya? :D Ugyan,ne nevettesd ki magad. Maximum az olasz része,ott tényleg elég gázul néznek ki a lakótelepek. Ettől függetlenül Svájc egy gyönyörű ország,csodaszép házakkal. Persze ezt csak az tudja értékelni,akit vonzz ez a stílus (nem a lakótelepi házakra kell gondolni). Itt élek,szóval azt hiszem jogosan írom,amit írok.

De Te,kedves kérdező,csodáld csak Csepelt nyugodtan. Ezerszer szebb,mint Svájc bármelyik települése. :)

2017. máj. 20. 22:24
 18/19 anonim ***** válasza:

"Gyanítom,hogy a válaszolók 90%-a sosem járt még Svájcban"

Én többször is.

Nagyon szép városkáik vannak, de ami megdöbbentet, 20-30 ezres városka délben olyan kihalt, mint a Mars. A belvárosban is.

2017. máj. 20. 23:19
 19/19 anonim válasza:

17:

Mondjuk én például jártam Svájcban, és én is nagyon szép országnak találom, ellenben van valami abban, amit a lérdező mondani akar. Mert alapból mindenkinek olyasmi jut eszébe Svájcról, és igen a városi lakókörnyezeteiről, hogy tiszta, szép, rendezett, ehhez képest koránt sincs így, ahogy gondolnád. Nyilván nem Magyarországhoz képest, hanem mondjuk Ausztriához képest.

A másik meglepő dolog, hogy Zürich mennyire koszos, szemetes város (Genf és Bern viszont szép, tiszta, rendezett).

2017. máj. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!