Így néz ki egy átlagos Svájci lakótelep? Undorító :D Csepel különbül néz ki.
Ez lenne a dúsgazdag nemzet? Egy másik kérdésnél vitatkoznak a magyar vs. külföldi albérletárakról, unatkoztam, és megnéztem miket hirdetnek Svájcban. NEM DIREKT A RONDÁKAT VÁLOGATTAM KI, ezeket hozza ki legelől.
Pont hogy kidolgozzák a belüket, mert munkamániások.
Svájc egy csúnya és unalmas ország, viszont tényleg gazdag.
A német precizitást és munkához való hozzáállást spékeld meg egy kis zsidós szarrágóssággal és francia arroganciával, felsőbbrendűségérzéssel és megkapod a svájciakat.
Ezért van, hogy Schneider úrnak a bankmenedzsernek tökéletesen megfelel a napi 13 óra után hazatérni a rohadó, 100 éves bútorokkal és antiktárgyakkal berendezett redvás lakásába.
Nyugi.
Mindehol vannak ocsmány lakótelepek. Izlandon is olyan hogy a Kelenföldi hozzáképest egy zöldövezeti villa negyed.
De lényeg,nem mindenki akar,tud,van lehetösége sajátházra.
A lakótelep szerintem egy jó konstrukció. Viszonylag olcsó,időt álló,álltalában az infrastuktura is kiválló.
Nyilván nép güggő,de aránylag biztonságos.
És gazdagság ne az hogy mindenkinek van nagy háza,medencéje,autója
Hanem,hogy van hol laknia,és nem azon görcsöl hogy kaja vagy számlák. Az hogy 1fizetésből is meglehet élni. Van lehetőséged előrelépni.
Illetve ott is kell lakni valahol,ha mondjuk csak egy idöre mész oda akkor nyilván nem akarsz egy 10szobás palotát bérelni,egy szálmagadnak,elég 2szoba is.
5vagyok.
Külföldi albérlet árak.
Haverral együt laktam egy kb:100nm-es 3 és félszobás étkezőnappalis kecóban 120000izlandi koronáért/havonta Aztán amikor elmentünk betettek oda 4embert...
De ebböl arra következtetek,hogy 60000ezerböl (annyi volt a lakás levonás) gyakorlatilag bárhol normális lakhatási lehetöséget adnak izladon. Mondjuk az nem is reykjavik volt, közvetlen mellete kopavogur.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!