Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » James Dashner - Halálos...

James Dashner - Halálos hajsza <---> Utvesztő? Hasonloságok?

Figyelt kérdés

A kérdés helytelen kategoriában levosegerol elore elnezest.

Szval arrol lenne szó hogy elolvastam mind a 4 (szval az osszes jelenleg magyar nyelven elerhetot) az utveszto konyvbol. Nagyon tetszett es várom az uj konyvet (the flever code) . ugye megjelent egy uj sorozata is a Halálos Hajsza. Amint megtudtam a letezeset megvettem es ahogy az utvesztot is ezt is orak alat olvastam el. Aztán elkezdtem agyalni. Elkezdtem osszehasonlitani az utveszto 1 et es ezt. Rengeteg hasonlosagot talaltam, es nem tudom ki hogy van ezzel, esetleg nem e tevedek. Illetve arrol lenne szo hogy nektek mennyire jon be? Es tudnátok ehez hasonlo konyveket ajanlani?

Az osszehasonlotásom eredménye:

Thomas= Michael

Sarah= Tereza (? , esetleg brenda)

Bryson= Newt, Minho

VirtNet= Útveszto (kiveve a halál téma, de itt is ott is ki-be járkálnak es elvileg sajat akaratukbol)

Kaine= Veszett (esetleg patkányberel, pontos neve nem remlik)

Michael tesztelése= Thomas es tasai tesztelesevel

Sarah es Bryson kesobi "halála" = newt,alby, kesobi halaval

Michael massaga (nem az akinek gondolja/mondja magát= Thomas massagaval

En ennyit talaltam de szerintem boven eleg ahoz a kovetkezteteshez hogy alapvetoen semmi uj, azon kivul hogy minden fejlett.

Rengeteg kérdés maradt bennem ez utan a konyv után is ahogy az utveszto után is. Ez orjito. Legsziveseben feltenem magukat az ironak is akár.

Pl: michael es sarah további kapcsolata? Michael vegkodka? Kaine szándékai ? Michael sorsa? Vbsz szandekai?

Kicsit hosszu es alapja sincs szinte, de nem tudtam mit kezdeni a kerdesekel.

Elore is koszi a válaszokat

13/l

2017. máj. 5. 20:04
 1/1 csendes mark válasza:
ez baromság
2018. jún. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!