Magyarországon miért rasszisták ennyire az emberek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Magyar állampolgár Magyarországon születtem de az apukám nigériai csak az anyukám magyar.Tehát nem vagyok fekete csak barna a bőröm. Jó látszik rajtam mert nagy a szám stb de azt nem értem, hogy az emebereknek miért olyan furcsa dolog ez. Amikor kisebb voltam nem tűnt ez fel nekem. Meg persze amikor a saját környezetemben vagyok olyanokkal akik már megszokták, hogy ilyen vagyok akkor nincsen semmi gond. De ha olyan helyre megyünk a barátaimmal ahol sok az idegen, ott sokan megnéznek és legtöbbjük csúnyán néz rám. Olyan lenézően. Vagy példáúl múltkor a Mc Donald's-ban miután kikértem a kaját megdicsért a csaj, hogy milyen jól beszélek magyarul. Meg kérdezik hogy megfoghatják e a hajam. Meg hogy akarok e menni szoliba... Hát hallod 18 éve itt élek, de már kezd elegem lenni abból, hogy engem mindig másként kezelnek. Mintha különálló lennék. Engem az zavar, hogy miért nem tudnak itt is olyan közvetlenek lenni az emberek mint amerikában?? Jó tudom itt sokkal kevesebb a fekete mint az usaban de annyi esze lehetne néhány embernek, hogy nem mutogat rám az utcán. Meg hát szerintem sokan nem sejtik, hogy magyarul beszélek és olyanokat mondanak a buszmegállóban vagy ahol éppen vagyok hogy valami hihetetlen. És nagyon sok a rasszista megjegyzés. Már annyira zavar, hogy szeretnék minél előbb külföldre költözni ahol sokkal közvetlenebbek velem az emberek. Szerintetek ez csak Magyarországon van így vagy a többi európai országban is?2017. máj. 3. 08:40
11/11 anonim válasza:
Ez, amit leírsz, nem rasszizmus. Sajnos nagyon sok mindnere rásütik. Én már többször kifejtettem, hogy vannak bizonyos észrevehető különbségek a rasszok között: a "fehér" és a "sárga" emberek átlagosan sokkal intelligensebbek és kreatívabbak, míg a "feketék" fizikálisan sokkal erősebbek és ügyesebbek. Erre mindig megkapom, hogy rasszista vagyok. :D
Tudod mi lenne rasszizmus, ha nem megdícsérnének, hanem fáklyékkal és vasvillákkal kergetnének meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!