Mit gondoltok a Harry Potterről?
Nekem csak úgy jár az agyam.Egyszerűen láttam őket felnőni.Izgalmas story jó szinészek(a könyvet nem olvastam).
Mit gondoltok a végéről?Nektek nem volt furcsa átélni azt,hogy vége a kedvenc sorozatotoknak és,hogy több nem fog készűlni(mármint,úgy,hogy 18 évesek,utána 19 stb..)?Hanem már felnőttek és nem lesz az igazi.Egyszerűen furcsa,Rossz is furcsa is stb.Mit gondoltok ezekről?Milyen érzéseitekvannak vele kapcsolatban?
egyáltalán nem rosszak. nem érnek fel a könyvekkel, de attól még kifejezetten jók lettek.
a könyvadaptációk általában nem adják át a teljes élményt(vannak persze kivételek), de azért ettől elvonatkoztatva filmként teljesen élvezhetők.
ha szerinted ez rossz adaptíció, olvasd el Dan Brown infernóját, és nézd meg a filmet. na kíváncsi leszek a reakciódra azután.
2# Miért lennének nagyon rosszak? Több millió ember kedvelte, sőt imádta őket...
Valójában én így szimplán elfelejtem, hogy vége és amikor meglátom az egyik rész borítóját vagy valami, akkor eszmélek fel, hogy már több éve vége van.
" egy csomó fontos részlet kimaradt belőlük."
Tudnál releváns példákat hozni, amit valóban nem lehetett volna kihagyni?
Pl. Dumbledore emlékgyűjteménye, amiben képet kapunk Voldemort családjáról, vagy mondjuk Hugrabug Helga poharának "rejtélyes" eltűnése, az apró nyomok, amik arra engednek következtetni, hogy Voldemort okkal választotta azokat a tárgyakat horcruxnak, amiket...
Negyedik filmből hiányzó Winky és Bumfolt (csak filmet ismerőek, vajon tudják, kik ők?), főleg Winky emlékei.
Ja és ott vannak még azok a dolgok is, amik igaz, hogy megtörténtek a könyvekben is, csak épp teljesen máshogy, más szereplőkkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!