Mit gondoltok a Harry Potter-ben a Hugrabug-házról?
A könyvekből az derül ki, hogy nem tartják sokra, a "bénák házának" tartják, de ha belegondolunk sok pozitív tulajdonsága van.
Az egyenlőséget, a békét, a barátságot tartja pozitívumnak. Igaz, nem igazán kerülnek ki a Hugrabugból jelentős varázslók, viszont feketemágusok se.
Biztos jól elvannak maguk között, nincsenek verekedések, acsarkodások, szájhősködések, belső viszályok, valószínűleg ők stresszelnek a legkevesebbet a Roxfort tanulói közül.
A Hugrabug a "normális embrek " háza.
Azert jo hogy a Roxfortban van 1-2 (talán) normális tagja is.
Bár én halálra unnám magamat ott, de valaki biztos szereti az izgalommentességet.
Tudtad hogy a Hugrabug Rowling kedvenc háza?:)
Eleinte én sem szerettem, aztán a kötetek végére nagyon a szívemhez nőtt, ahogy te is írtad rengeteg jó adottságú ember jár oda.Amellett hogy kedvesek és barátságosak, nagyon szorgalmasak és hűségesek is, persze rengeteg más pozitív tulajdonsággal együtt.
Emlékszem régen a Pottermore a Hugrabugra tett és teljesen lelombozott hogy a "béna házba" kerültem.Aztán utánajártam a háznak, az ott tanuló diákoknak és nagyon a szívemhez nőtt.
Évek múlva ahogy a személyiségem változott, az új Pottermore a Hollóhátba tett, ami nagyon ledöbbentett, annyira Hugrabugosnak éreztem már magam addigra hogy nem akartam megválni tőle.De aztán rájöttem hogy ízig-vérig Hollóhátas vagyok, viszont második házamat még mindig a Hugrabugnak tekintem.
Szóval szerintem nagyon jó kis ház, minden hugrabugosnak büszkének kéne lennie:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!